“Vlasta je bio najdraži i najmlađi od svih nas”: Voja Brajović se oprostio od legendarnog glumca

0
Printscreen/YouTube/ 24 minuta sa Zoranom Kesićem - Zvanični kanal

Kolege i prijatelji Vlaste Velisavljevića, koji je preminuo danas od posledica koornavirusa tužni su i šokirani ovom tragičnom vešću i izrazili žaljenje zbog gubitka glumca, prijatelja i čoveka kakav je bio Vlasta.

Vedrog duha, uvek nasmejan i pun radosti prema životu, Vlasta će u sećanju prijatelja i kolega ostati baš kao takav.

Glumac Voja Brajović ističe da je s Vlastom bio bliskiji nego što je rod blizak, te da je Velisavljević duhom bio vedriji od mnogih koji su od mnogih koji su od njega znatno bili mlađi.

“Mi nismo bili saradnici, mi smo bili bliži nego što je rod blizak. Nije mi toliko teško koliko mi je obavezujuće što stalno sahranjujem svoje najbliže. Vlasta za nas poslednjih pedeset i nešto godina bio najdraži i najmlađi od svih nas”, rekao je Brajović, a prenosi portal Nova.rs.

“Mi smo ga gledali kao nekog našeg anđela čuvara, ili neku najdražu stvar koja nas je nekako radovala. Kad imate neku amajliju, pa znate da vas ona štiti i podržava. On je bio naša radost. Eto, sad je nema. Ne znam kako biti otporan na sve ovo. Da se poželi svakome da doživi te godine i više od toga. Njegov život nije bio lak: nemaština, ratovi, robija… a opet je ostao pozitivan i emitovao je tu energiju svojim prisustvom. Primarnija nam je radost što smo ga imali nego tuga što ga nema”, dodao je on.