U dnevnom listu Politika osvanuo je neobičan oglas u kojem vlasnik obijenog automobila moli da mu se vrati samo audio-video dokumentacija, dok je nepoznatim počiniocima poručio da ostale pokradene stvari zadrži.

Kako se u oglasu navodi, vlasnici su spremni i da se oduži onome ko vrati ukradenu dokumentaciju jer je reč o istorijski vrednom audio-vizuelnom arhivu. Prenosimo oglas u celosti:

„Molim građanina koji je u sredu, 13.4.2020. između 14 i 15 časova obio moj auto (Mercedes E220, registracija BG-834 JA), parkiran na uglu Simine i Višnjićeve. Iz gepeka je odnet laptop Tošiba (koji možete da zadržite), kao i deo audio-vizuelnog arhiva (11 audio traka i 8 VHS traka). Molim vas da privatnu audio-vizuelnu dokumentaciju vratite (odužiću se finansijskom nadoknadom) kako bi nastavili proces detaljne digitalizacije istorije Beogradskog kruga“.

Komentar(1)

  1. Marcco
    7. juna 2020. 20:32

    Zar je "Beogradski krug" otišao u istoriju? Pa pre par meseci neko pomenu da su se opet skupili ti pacifisti od kojih makar polovina zagovara NATO interese.

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.