Vlasnik Favorita proslavio tridecenijski jubilej makedonske kompanije

  0

  Protekli dani bili su u znaku makedonske kompanije Centro Union. Povodom tridesetogodišnjice postojanja, kompanija je organizovala dugoočekivanu proslavu. Porodice, poslovni partneri i klijenti Centro Union-a, uz dobru muziku, nazdravili su uspehu koji su postigli zahvaljujući napornom radu u proteklih 30 godina.

  Podelivši plakete najzaslužnijima za uspeh, Centro Union se zahvalio na doprinosu, dajući im motiv za nastavak saradnje i postizanje još boljih rezultata. Osmesi na licima prisutnih dokazali su da će kompanija Centro Union svojom skromnošću dugo biti lider na svom polju.

  Polazeći od nule, osnivač Centro Union-a, Zoran Stanojevski, dobrom idejom, snažnom željom i vizijom za budućnost, uspeva da ostvari san o osnivanju kompanije sa sopstvenim brendom, koji će postati lider na tržištu.

  Tridesetogodišnji rad Centro Union-a rezultat je predanosti i skromnosti osnivača, koji su u najburnijem periodu u Makedoniji uspeli da se probiju uz svetske brendove bele tehnike. Rame uz rame sa rastućim svetskim brendovima kao što su Samsung, Beko, LG i mnoga prepoznatljiva imena, Centro Union sa brendom Favorit postaje lider na domaćem, kao i na međunarodnom tržištu.

  Centro Union nastavlja da piše priču o uspehu, sada pod jasnom vizijom uspeha prve direktorke Centro Union-a, Tijane Stanojevski Ristovski, koja uliva poverenje kod partnera i saradnika.

  Za više detalja o priči i uspehu Centro Union-a, posetite sledeći video-link: https://www.youtube.com/watch?v=2Y_YkO659dc.