Pevač Vlado Georgiev rekao je da misli da mu je ulaz u Crnu Goru zabranjen zbog njegove podrške opoziciji pred izbore u toj zemlji koji će biti održani u nedelju. Naveo je da mu je na granici između BiH i Crne Gore uručeno tipsko rešenje, koje se uručuje bezbednosno opasnim osobama, kao i da nije imao nikakvih nagoveštaja da se eventualno nalazi na nekoj listi nepoželjnih osoba u Crnoj Gori.

„Sigurno da ima veze sa mojom podrškom opoziciji, to mogu samo da povežem sa tvitovima koje sam objavio u poslednja dva-tri dana, a odnose se na represiju crnogorske diktature, tj. aktuelnog režima. Pridružio sam se svim ljudima koji misle da posle 30 godina, pogotovu sada i na vrhuncu neke novonastale propagirane mržnje, ta partija (Demokratska partija socijalista predsednika Crne Gore Mila Đukanovića) treba da ode u zaborav“, kazao je Georgiev, prenosi N1.

„Jednostavno sam isključen iz reda vozila i tako ostavljen dva sata bez ikakvog objašnjenja. Na pitanje šta se dešava, rečeno mi je ‘Ima nešto’. Dobio sam tipsko rešenje koje se daje pravim kriminalcima kada pokušaju da uđu u Crnu Goru, a pritom imaju veliki dosije i velika krivična dela iza sebe“, opisao je pevač ono što mu se desilo na graničnom prelazu Sitnica i dodao da mu je, kao građaninu Srbije, uručeno rešenje za strance.

Istakao je da je „svim srcem na strani svih ljudi koji žele da promene ovu užasnu situaciju  i jedan jako ružan ambijent u Crnoj Gori“, pozvavši sve u toj zemlji da u nedelju izađu na izbore „i zaokruže po svom nahođenju jednu od tri zaista dobre i kvalitetne opozicione liste i da više nemamo posla sa ovim režimom“.

„Želim svu sreću opoziciji i jedan fantastičan kraj vladavine DPS u Crnoj Gori“, istakao je Georgiev.

Pevač, koji se trenutno nalazi u Trebinju u BiH, kazao je da je slučaj predao svom advokatu.

„Sigurno neću ostati nem na ovo što se desilo. Ovo ni u najluđim snovima nisam mogao da sanjam, ovo je ogledalo ove vlasti, režima, ovo je još jedan pokazatelj mržnje koju su neki spremni da šire“, poručio je Georgiev koji je putovao u Herceg Novi da poseti majku.

https://www.nstore.rs/product/elektronsko-pdf-izdanje-nedeljnika-br-450-od-27-avgusta/
https://www.nstore.rs/product/godisnja-pretplata-na-magazin-nedeljnik/

Komentara

  1. branislav
    28. avgusta 2020. 23:35

    Ta država montenegro više nije nezavisna i urla na Srbiju koja kao hoće da ih podjarmi.Tako hoće da svojim montenegrinima i croato-cosowe objasni da su im oni nova braća po oružju uz vrhovnog nato komandanta! a taj milo je potrošen i počistiće ga nato expresno....

  2. Ge ir gi ev
    29. avgusta 2020. 00:35

    Georgiev Sedi di si, a za di si i jesi

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.