Vlado Georgiev: “Ulaz u Crnu Goru mi zabranjen zbog podrške opoziciji. Isključen sam iz reda vozila, na pitanje šta se dešava, rečeno mi je ‘Ima nešto’…”

2
Foto Igor Pavićević

Pevač Vlado Georgiev rekao je da misli da mu je ulaz u Crnu Goru zabranjen zbog njegove podrške opoziciji pred izbore u toj zemlji koji će biti održani u nedelju. Naveo je da mu je na granici između BiH i Crne Gore uručeno tipsko rešenje, koje se uručuje bezbednosno opasnim osobama, kao i da nije imao nikakvih nagoveštaja da se eventualno nalazi na nekoj listi nepoželjnih osoba u Crnoj Gori.

“Sigurno da ima veze sa mojom podrškom opoziciji, to mogu samo da povežem sa tvitovima koje sam objavio u poslednja dva-tri dana, a odnose se na represiju crnogorske diktature, tj. aktuelnog režima. Pridružio sam se svim ljudima koji misle da posle 30 godina, pogotovu sada i na vrhuncu neke novonastale propagirane mržnje, ta partija (Demokratska partija socijalista predsednika Crne Gore Mila Đukanovića) treba da ode u zaborav”, kazao je Georgiev, prenosi N1.

“Jednostavno sam isključen iz reda vozila i tako ostavljen dva sata bez ikakvog objašnjenja. Na pitanje šta se dešava, rečeno mi je ‘Ima nešto’. Dobio sam tipsko rešenje koje se daje pravim kriminalcima kada pokušaju da uđu u Crnu Goru, a pritom imaju veliki dosije i velika krivična dela iza sebe”, opisao je pevač ono što mu se desilo na graničnom prelazu Sitnica i dodao da mu je, kao građaninu Srbije, uručeno rešenje za strance.

Istakao je da je “svim srcem na strani svih ljudi koji žele da promene ovu užasnu situaciju  i jedan jako ružan ambijent u Crnoj Gori”, pozvavši sve u toj zemlji da u nedelju izađu na izbore “i zaokruže po svom nahođenju jednu od tri zaista dobre i kvalitetne opozicione liste i da više nemamo posla sa ovim režimom”.

“Želim svu sreću opoziciji i jedan fantastičan kraj vladavine DPS u Crnoj Gori”, istakao je Georgiev.

Pevač, koji se trenutno nalazi u Trebinju u BiH, kazao je da je slučaj predao svom advokatu.

“Sigurno neću ostati nem na ovo što se desilo. Ovo ni u najluđim snovima nisam mogao da sanjam, ovo je ogledalo ove vlasti, režima, ovo je još jedan pokazatelj mržnje koju su neki spremni da šire”, poručio je Georgiev koji je putovao u Herceg Novi da poseti majku.

2 KOMENTARA

  1. Ta država montenegro više nije nezavisna i urla na Srbiju koja kao hoće da ih podjarmi.Tako hoće da svojim montenegrinima i croato-cosowe objasni da su im oni nova braća po oružju uz vrhovnog nato komandanta!
    a taj milo je potrošen i počistiće ga nato expresno….

Comments are closed.