Nova: Opozicija jednoglasno nudi Vladeti Jankoviću kandidaturu za Beograd

2
Foto: Nedeljnik

Bivšem diplomati Vladeti Jankoviću biće ponuđeno da bude prvi na listi ujedinjene opozicije za beogradske izbore- koalicije SSP, Narodne stranke, Demokratske stranke, PSG pridruženih pokreta, piše Nova.rs.

To je, kako nezvanično prenose, dogovor koji proističe iz večerašnjeg sastanka predstavnika ove koalicije, koji je trajao od 19 sati u Beogradu.

Ostaje da Janković u narednim danima ponovo razgovara sa liderima koalicije i prihvati ovu kandidaturu.

Janković je novine „Nova“ od petka rekao da je spreman da bude kandidat za gradonačelnika Beograda, ukoliko budu ispunjeni određeni uslovi.

„Ako bi mi ponudili morao bih prvo da preduzmem tri stvari. Da se konsultujem sa porodicom, sa prijateljima kojima verujem i da obavim detaljni lekarski pregled kako bih bio siguran da mi zdravstveno stanje to dozvoljava. Ako sve to bude u redu, onda bih ovakav poziv opozicije prihvatio. S tim što bi morala da se oformi ekipa poštenih i stručnih ljudi, bez obzira na njihovu partijsku pripadnost”, rekao je Janković za „Novu“.

2 KOMENTARA

  1. Ovaj izbor govori o očaju opozicije…birati dssovca koji je podržavao Tomu grobara i hvalio SNS u nastajanju…nema tu pameti.

Comments are closed.