Vladeta Janković prihvatio predlog da bude kandidat za gradonačelnika

1
Printscreen/YouTube/Al Jazeera Balkans

Bivši diplomata i profesor Vladeta Janković prihvatio je predlog Stranke slobode i pravde, koji su podržale brojne opozicione stranke, da bude kandidat za gradonačelnika.

U zajedničkom saopštenju Stranke slobode i pravde, Narodne stranke, Demokratske stranke, Pokreta slobodnih građana, Pokreta slobodna Srbija, Pokreta za preokret, Sindikata Sloga i Demokratske zajednice vojvođanskih Mađara navodi se da im je “veliko zadovoljstvo da obaveste javnost da je Janković prihvatio da bude zajednički kandidat udružene opozicije za gradonačelnika Beograda”.

“Predstavljanje zajedničkog fronta opozicije i nestranačkih ličnosti na predstojećim izborima će se održati u sredu, 2. februara, u Beogradu”, dodali su u saopštenju.

Uskoro opširnije…

1 KOMENTAR

  1. Скоро па би се господину Јанковићу већ сада могло честитати на изборној победи, али опрез ! Са “падом” Београда, “пада” и центар најлукративнијих “напредњачко-комунистичких” послова, и свакако да би то означило, да поново циритам Черчила: ” Да то није крај. Да то није чак ни почетак краја. Али је, могуће, крај почетка”, нестанка ове власти. А то опет значи, отворен сукоб са свим републичким институцијама, које ће, како статистика каже, и даље остати у власти ове коалиције, сукоб са свим власницима “вишка (прљавог) капитала” оствареног управо у време власти исте коалиције, који ће бити немилосрдно “употребљаван” у смени такве градске власти, а о свим осталим модалитетима будућих сукоба, само је машта граница. Из свих ових разлога, као и оних непоменутих, ово је свакако заиста храбар чин, само треба господину Јанковићу поручити, опрезно. Грађанима је нормалност неопходна у пуном мандату.

Comments are closed.