(Beta) – Vlada Srbije će danas razrešiti sa funkcije Miru Petrović, vršioca dužnosti direktora Pošta Srbije i na njeno mesto imenovati Zorana Đorđevića, bivšeg ministra za rad i socijalnu politiku, piše „Blic“.

List piše da vlada razrešava Miru Petrović, koja je kadar Partije ujedinjenih penzionera Srbije (PUPS), jer odlazi u penziju.

Zoran Đorđević je funkcioner Srpske napredne stranke (SNS).

On je od 2013. bio je državni sekretar Ministarstva odbrane, a 2016. je postao i ministar odbrane. U Vladi Ane Brnabić, 2017. godine imenovan je za ministra za rad i socijalnu politiku, što je bio sve do novembra 2020. godine.

Na dnevnom redu sednice Vlade danas bi trebalo da bude razrešenje direktorke „Pošte Srbija“ Mire Petrović sa te funkcije, prenosi Blic.

Kako se navodi u vladinom dokumentu, na njeno mesto bi trebalo da bude imenovan Zoran Đorđević, bivši ministar za rad i socijalnu politiku.

Od 2013. bio je državni sekretar Ministartva odbrane a 2016. postaje i ministar vojni. U Vladi Ane Brnabić, 2017. godine postaje ministar za rad i socijalnu politiku, gde je bio sve do novembra 2020. godine.

Sednica Vlade počela je u 13 časova. Prethodno je predlog za razrešenje direktorke Pošte prošao kadrovsku komisiju.

Komentara

  1. Petar Veliki
    5. март 2021. 08:01

    Univerzalni vojnik partije.

  2. Bobby
    5. март 2021. 08:49

    Све је боље од волана.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.