Ma koliko letnji ten bio estetski poželjan, a sunčanje imalo dokazano pozitivne efekte na imuni sistem – izloženost suncu uvek prati rizik od pojavljivanja različitih neželjenih promena na koži. Tragajući za rešenjima koja će pružiti maksimalnu UV protekciju kroz sve avanture koje leto nosi, brend Vichy ove sezone lansirao je novi ikonični proizvod Capital Soleil Vodicu za zaštitu od sunca SPF50 sa dvostrukim efekatom – pruža visoku zaštitu od širokog spektra UV zračenja i pospešuje tamnjene kože.

VISOKA UV ZAŠTITA OD SUNCA KOJA ČUVA VAŠU KOŽU I MORSKI SVET

Inovativna formulacija nove Capital Soleil Vodice za zaštitu od sunca SPF50, obogaćena je vitaminom E koji štiti kožu od slobodnih radikala, Vichy vulkanskom bogatom sa 15 esencijalnih minerala jača prirodnu odbranu kože i beta-karotenom koji ujednačava ten i pospešuje brže tamnjenje, dok je vodena tekstura lagana na koži, prijatna za čula, otporna na znoj i vodu i ne ostavlja tragove nanošenja. Istraživanja su pokazala da 92 odsto ispitanika ističe da je proizvod prijatan za nanošenje, dok 87 odsto njih tvrdi da pruža prirodno osunčan ten.

Osim što štiti vašu kožu, pružajući joj zaštitu od sunca, ova inovativna formula, brine i o morskom eko sistemu. Testirana je u uslovima morskog života, što znači da nema negativne efekte na živi svet u moru.

EFIKASAN SAVEZNIK LETA ZA SVE TIPOVE KOŽE

Pored nove Capital Soleil Vodice za zaštitu od sunca SPF50 tu su i dobro poznate Capital Soleil Vodica za zaštitu od sunca SPF 30 sa hijaluronskom kiselinom prirodnog porekla koja hidrira kožu i Capital Soleil Vodica za zaštitu od sunca SPF 30 obogaćena beta karotenom za ujednačen ten i bolju preplanulost. Njihova izuzetno lagana vodena tekstura pruža potpun osećaj svežine, čistoće i prijatnosti, a zahvaljujući visokoj UV zaštiti ujedno i štiti od sunca. 

Capital Soleil Vodica za zaštitu od sunca SPF 30 sa hijaluronskom kiselinom pogoduje svim tipovima kože i izuzetno je lagana. Njeni osnovni aktivni sastojci su pored hijaluronske kiseline i Vichy mineralizovana voda, koji će koži pružiti pored visoke zaštite od sunca i dodatnu hidrataciju. Još jedna od njenih dobrobiti je to što je otporna na znoj i na kvašenje.

Capital Soleil Vodica za zaštitu od sunca SPF 30 obogaćena beta karotenom idealna je za efekat preplanulosti kože. Tekstura ove vodice je nelepljiva i ne ostavlja bele tragove po koži. Beta karoten u kombinaciji sa drugim aktivnim sastojkom, mineralizovanom Vichy vodom omogućava ujednačen ten. Njena sveža vodena tekstura pogodna je i za osetljivu kožu. Visoka UV-zaštita uz osećaj čiste svežine i otpornosti na znoj.

Osim efekata vidljivih već po nanošenju proizvoda i nakon sunčanja, Vichy vodice takođe sprečavaju znakove fotostarenja kože, kao što su bore, manjak elastičnosti i sjaja. Njihova osvežavajuća i lagana tekstura čini kožu primetno blistavom i hidriranom. Linija je hipoalergena i dermatološki testirana, što znači da su sva tri proizvoda u potpunosti pogodna za svaki tip kože.

Više informacija o Capital Soleil Vodici za zaštitu od sunca SPF50Capital Soleil  Vodici za zaštitu od sunca SPF 30 sa hijaluronskom kiselinom, kao i Capital Soleil Vodici za zaštitu od sunca SPF 30 obogaćenom beta karotenom potražite na zvaničnom Vichy sajtu.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.