Visa nastavlja podršku paraolimpijskim igračima godinu dana pre Paraolimpijskih igara Tokio 2020

  0

  Oksana Masters se ponovo pridružila Visa timu za paraolimpijske igre, pored još pet paraolimpijskih sportista iz celog sveta

  Visa je najavila da  nastavlja da podržava paraolimpijske sportiste koji treniraju za Paraolimpijske igre u Tokiju 2020. godine, zbog sve većeg interesovanja za parasportska takmičenja. Godinu dana uoči takmičenja, zvanični partner platnih usluga paraolimpijskih igara i paraolimpijski zlatni partner iz Tokija 2020., upisao je pet paraolimpijskih sportista u svoj spisak za Visa Team i podržava japanski paraolimpijski komitet da pokrene program usklađivanja donacija za korisnike Visa kartica u Japanu.

  „Paraolimpijske igre predstavljaju sjajnu priliku da posvećeni sportisti ostvare svoje snove i na terenu, kao i izvan njega“, izjavila je Lynne Biggar, glavna direktorka marketinga i komunikacija, Visa. „Ovi sportisti svakodnevno probijaju granice i oni su sjajan izraz onoga što Visa predstavlja kao brend. Ponosni smo što širimo podršku paraolimpijskih sportista iza Tokio 2020. “

  Kao globalni olimpijski partner više od 30 godina i prvi, najduži globalni paraolimpijski partner (od 2003), Visa takođe nastavlja da podržava sportiste alatima, resursima i podrškom koja im je potrebna kroz svoj Visa Team program, prvobitno osnovan 2000. godine. Visa je ponovo potpisala Oksanu Masters, paraolimpijsku sportistkinju u nordijskom skijanju, biatlonu i veslanju (SAD), kao i Daniela Diasa, paraolimpijskog sportistu u plivanju (Brazil), Aurelie Rivard, paraolimpijsku sportistkinju u plivanju (Kanada), Moniku Seryu, paraolimpijsku sportistkinju u kanuu (Japan) i Hajimu Ashida, paraolimpijskog atletičara (Japan).

  Masters, sa osam paraolimpijskih medalja u tri različita sporta takmičiće se za medalju u četvrtom sportu – biciklizmu – na Paraolimpijskim igrama u Tokiju 2020. godine. Fondacija ženskog sporta proglasila je  Oksanu za sportistkinjom  2018. godine .

  „Sjajno je biti deo Visa tima i imati partnera poput kompanije Visa koja veruje u vas i podržava vas.’’ izjavila je Oksana Masters, šampionja u  paraolimpijskom skijanju, biatlonu i veslanju.

  Podrška kompanije Visa olimpijskim i paraolimpijskim sportistima takođe se širi I van terena uz  Olimpijski i Paraolimpijski program poslovnog razvoja, koji sportiste kao što je  Kelly Crowley šampionka u plivanju i biciklizmu izlažu različitim delovima Visa poslovanja kojima inače ne bi imali pristup.

  ‘’Program kompanije Visa svedoči o tome kako se mentalne veštine potrebne za pobedu u elitnom takmičenju mogu pretvoriti u poslovno okruženje”, izjavila je Crowley, paraolimpijski šampion iz dva sporta, koji sada radi u Visa timu za sticanje talenata. „Dok se radujemo Tokiju 2020. godine, Paraolimpijske igre su još jedan važan aspekt opredeljenja i posvećenosti kompanije Visa.“

  Na Paraolimpijskim igrama u Tokiju 2020. učestvovaće 4.400 sportista u 537 takmičenja za medalju – uključujući 1.756 mesta za sportašice, što je najviše do sada, objavio je Međunarodni paraolimpijski komitet. Paraolimpijske igre u Riju, 2016. godine oborile su rekorde gledanosti, sa 4.1 milijarde ljudi koji su ih pratili.

  Program donacija JPC sportista sa kompanijom Visa

  Japanski  paraolimpijski komitet (JPC) pokrenuće program donacija japanskih sportista za korisnike Visa kartica i Visa će uskladiti donacije koje su korisnici Visa kartica uplatili od 25. avgusta 2019. do 31. decembra 2020. godine na stranici programa donacija na zvaničnoj internet stranici JPC-a. Za više informacija, posetite www.jsad.or.jp/paralympic/donation.