VIP mobile – lojalnost se posebno nagrađuje

  0

  Uspeh u poslovanju je u velikom delu povezan sa stvaranjem odnosa poverenja, na kojem se pre svega radi brigom o korisnicima i svakodnevnim unapređenjem usluga u skladu sa njihovim željama. Kada neki problem prepoznate prvi, i na njega ponudite konkretan odgovor, vaši korisnici to prepoznaju kao znak da neko zaista misli o njihovim potrebama i stalno traga za rešenjima koja će im olakšati život.

  Od dolaska na domaće tržište, već dvanaest godina, Vip mobile u Srbiji stvara upravo ovakve, jedinstvene veze sa svojim korisnicima, pružajući im usluge prilagođene njihovim potrebama i načinu komunikacije, kao i rešavajući dotadašnje probleme sa kojima su se suočavali. Kompanija je prva reagovala na promene u zahtevima onih koji su deo Vip mreže, bila predvodnik inovacija u telekomunikacionoj industriji u zemlji, stalno razvijajući inovativne ponude u skladu sa svetskim trendovima. Tako je stvoren ceo novi svet „druge priče“.

  Sada, Vip je još jednom prvi na tržištu – kreiranjem posebne kampanje za sve postojeće postpejd korisnike koji će ovog leta obnoviti ugovor, kompanija pokazuje da je vreme da njihova lojalnost bude nagrađena specijalnim popustima i pogodnostima. Zato je i pronašla način da svojim dugogodišnjim korisnicima kaže – „hvala što ste tu“.

  Konkretno, Vip je pripremio specijalne popuste na sve telefone iz Vip ponude, koji idu i do 12000 dinara. Popust mogu iskoristiti svi korisnici koji obnavljaju postojeći ugovor, a iznos popusta zavisi od broja godina provedenih kao Vipov postpejd korisnik, kao i od izabrane tarife. Ovom ponudom obuhvaćene su postpejd tarife Sigurica, Sigurica Plus, Klasik, Klasik Plus, Intarifa, NEO 3, NEO 5, NEO 12 i NEO 30.

  Tako, na primer, ukoliko imate Vip postpejd skoro 2 godine, a obnavljate ugovor uz kupovinu telefona u tarifi NEO3, možete da ostvarite popust od 2000 dinara na cenu telefona. Ako ste Vip postpejd korisnik 6 godina i obnavljate ugovor uz kupovinu telefona u NEO 5 tarifi, iznos popusta će se popeti na 4200 dinara, a uz istu tarifu i 10 godina lojalnosti možete ostvariti čak 6000 dinara popusta.

  Pored toga, za sve korisnike koji se opredele da ugovor obnove uz kupovinu novog telefona, Vip je pripremio i vaučer za srećan početak, uz koji donosilac može da ostvari od 500 do 5000 dinara popusta na uređaj uz novi ugovor. Korisnik može iskoristiti vaučer za zasnivanje novog ugovora uz telefon, ili ga pokloniti nekoj dragoj osobi.

  Kako biste što lakše saznali koliki vas popust očekuje, posetite Vipov sajt, ili svratite u neku od poslovnica širom Srbije.