Vinska vizija Otvorenog Balkana, od 1. do 4. septembra 2022. godine, na Beogradskom sajmu

0

Pod pokroviteljstvom vlada Srbije, Severne Makedonije i Albanije, a u okviru inicijative ,,Otvoreni Balkan“, s ponosom najavljujemo prvi međunarodni sajam vina „Vinska vizija Otvorenog Balkana“, koji će se održati u Beogradu od 1. do 4. septembra 2022. godine.

Na jedinstven način ukrstićemo vinske puteve Balkana i okupiti najbolje proizvođače vina u regionu.

Sa željom da na sajmu vina „Vinska vizija Otvorenog Balkana“ učestvuje što veći broj vinarija, te da našim gostima bude prijatno i zanimljivo, osmislili smo bogat program koji uključuje degustaciju vina, sajamsko takmičenje „Vinski trofej Otvorenog Balkana“, stručne skupove različitih formata, masterklasove, razgovore o potencijalima vinske industrije na Balkanu, mogućnostima za pojačano učešće na svetskim tržištima, kao i B2B susrete na kojima će izlagačima biti pružena prilika da prošire svoje poslovanje.

Kao prestonica najboljih vina tokom trajanja Sajma, Beograd će okupiti najeminentnije vinare, vinogradare, majstore podruma, enologe, somelijere i trgovce vinom, kao i izlagače iz najpoznatijih svetskih vinarija.

Sajam će biti kako izložbenog, tako i prodajnog karaktera, a posetiocima će biti omogućeno da kupe odabrana vina i porazgovaraju sa vlasnicima vinarija.