Glumica Linda Hamilton vratila se ulozi koja je filmu Terminator nedostajala još od drugog dela. Posle tri neuspešna nastavka, vratio se i tvorac Terminatora Džejms Kameron kao producent, i uspeo da ubedi slavnu glumicu oživi opaku Saru Konor. Šesti deo terminatora pod nazivom „Terminator: Mračna sudbina“ izbacio je novi trejler u kojem je glavna junakinja Sara.

U prvom delu snimljenom 1984, Sara je studentkinja čiji se život totalno menja kada počne da je progoni Terminator. U drugom filmu, 11 godina kasnije, Sara Konor je postala ikona: od uplašene studentkinje transformisala se u opaku ubicu mašina, zaštitnicu Džona Konora, svoga sina koji treba da spase svet. Tri decenije kasnije, Hamiltonova izgleda kao pravi akcioni heroj.

U novom trejleru, Konorova kao mitska figura pojavljuje se usred haosa, da spase svet od nove, još opasnije vrste Terminatora. Ovoga puta, pomaže Grejs, koju igra Mekenzi Dejvis, androida koja je podjednako i čovek i mašina. Grejs tvrdi da nije i…pogledajte trejler.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.