(VIDEO) Švarceneger se oprobao kao reper: “Verujte sebi i svi vaši snovi će se ostvariti…Ja sa Arnold Švarceneger i vratiću se”

0

Legendarni glumac Arnold Švarceneger prihvatio je poziv da odrepuje nekoliko stihova u novoj pesmi austrijskog autora Andreasa Gabalijera.

Legendarni Terminator i nekadašnji guverner Kalifornije debitovao je kao reper u pesmi koja govori o tome da treba slediti svoje snove. Švarceneger (71) se pojavljuje u spotu “Pump It Up – The Motivation Song”. Austrijski reper, koji ima 34 godine, repuje o Švarcenegerovoj impresivnoj karijeri, i kao bodi-bildera i kao filmske zvezde. Glumac mu pomaže u tome, i bez straha je prihvatio da odrepuje svoj deo stihova.

“Hej, ja sam Arnold Švarceneger i pažljivo slušajte. Kopajte duboko i zapitajte se ko želite da budete. Ne šta, već ko – ako verujete uspeh će vam doći, radite naporno, verujte sebi i svi vaši snovi će se ostvariti.”

U video-spotu vidi se Švarceneger kao šampion bodi-bildinga, kao i sjajan glumac, u filmovima kao što je Terminator. Vidi se i Švarceneger u studiju, dok repuje, kao i dok vežba u teretani u Los Anđelesu, piše Pipl.

“Prekrši neka pravila, sruši zid, ne plaši se da omaneš. Moraš da razmišljaš izvan ‘okvira’, bez muke nema nauke, ne želim da čujem da nešto ne može da se uradi, uvek pruži, nešto će se vratiti. Moje ime je Arnold Švarceneger i ‘vratiću se'”.