(VIDEO) Stef Kari i ekipa “popadali” od smeha zbog Smailagićevog (pokušaja) zakucavanja. A onda je pokazao kako se to radi…

1
screenshot

Golden Stejt po lošim rezultatima ove sezone, a usled povreda najboljih igrača, zavređuje status “najgore ekipe NBA” lige, što će važiti samo dok se ne vrate Stef Kari i Klej Tompson.

A do tada u ekipi prostor dobijaju neki drugi igrači da se pokažu, a među njima i naš Alen Smailagić, koji je u utakmici protiv LA Lejkersa deseti put ove sezone dobio šansu.

Lejkersi su pobedili teže nego što se očekivalo 125:120, a Smailagić je za 14 minuta postigao 10 poena, uz po jedan skok, blokadu i asistenciju.

Smajli, kako ga zovu saigrači i navijači, ima tek 20 godina, sa epitetom najmlađeg “ratnika” i najmlađeg igrača u istoriji razvojne “G lige”, ima sve simpatije ljudi u i oko kluba.

A to se najbolje videlo kada je promašio jedno zakucavanje. Da je uspeo bilo bi to svakako “monstruozno zakucavanje”, a njegova ambicija je nasmejala sve njegove saigrače na klupi, koji su se bukvalno “valjali” od smeha, sve sa Stefom Karijem.

Još veće oduševljenje je izazvao Smajli kada je u jednom od sledećih napada uspeo da se ispravi i zakuca loptu u koš “Lejkersa”, a prethodno je i blokirao Kajla Kuzmu.

Pogledajte kako je igrao Smajli.

1 KOMENTAR

  1. Ljudi, šta to pišete, kakav promašaj zakucavanja? Bio je i dosuđen je faul inače bi zakucao! Jel neko gleda snimak? Jel vidite da mu odbrambeni igrač rukama pomerio obe noge i zato nije stigao do koša!

Comments are closed.