(VIDEO) Srbija i “Hurricane” među najgorim pesmama na Eurosongu po kladionicama. Prvi favorit Albanac iz Švajcarske (nije Šaćiri)

9
Screenshot

Grupa Hurricane, koja će predstavljati Srbiju na Pesmi Evrovizije u Holandiji u maju, sa svojom pesmom “Loco Loco” nalazi se među pesmama sa najmanjim šansama za pobedu, kaže presek svetskih kladionica.

Trenutno su, kako se može videti na sajtu Eurovision World, na 34. mestu od 40. učesnika, a šanse za pobedu procenjuju se na jedan odsto. Jedan uloženi dinar na trijumf Srbije, u zavisnosti od kladionice, plaća se između 75 i 151 dinar.

Na samom začelju su, inače, Albanija, Slovenija i Španija.

Hrvatska predstavnica Albina Grčić, prenosi Index, raste na evrovizijskim kladionicama u poslednjih nekoliko dana.

Na dan pobede na festivalu “Dora” Hrvatska se nalazila na 26. mestu kladionica, a od jutros je na 22. mestu.

Među favoritima je, od naših suseda, Bugarska, te pobednici Sanrema, italijanska grupa Maneskin, kao i predstavnici Islanda i Francuske.

Ipak, prvi favorit je Đon Muharemaj, koji nastupa pod umetničkim imenom Gjon’s Tears.

Ovaj Švajcarac rođen je u Friburgu. Otac mu je, kako navode švajcarski mediji, Albanac sa Kosova, a majka iz Tirane. Kao dečak učestvovao je u emisiji “Albanci imaju talenat”.

9 KOMENTARA

 1. Meni nije jasno sta treba da posaljemo?
  Posaljemo ozbiljnu pesmu i dobar glas – pobedi brza sprdnja od pesme.
  Posaljemo sprdnju (Tipa Cipela)…ni ne kvalifikujemo se u finale.
  Posaljemo etno stil – moderne pesme su super te godine.
  Posaljemo baladu – pobedi brza.
  Da ne pricam kako su balkanci ocrnjeni zbog medjusobnog ocenjivanja (a skandinavci i bivsi sssr to ne rade, neee).
  Iskreno sam zbunjena.

 2. Na zalost malo se zna da je predstavnica Francuske srpskog porekla, sto je vise puta izjavila za vreme izbora pesme za Evroviziju.

 3. Realno i pesma i njihov izgled sponzoruša,su jeftini.Pesma je pesmica,a cure..nekako je sve šupljeČim se nekome nešto ne dopada,odmah ga svrstaju u “hejtere”.Svašta!

 4. Devojke su kao atraktivne, i jedina koja zna da peva je Sanja.
  Od kako je Marija Šerifović pobedila i Željko Joksimović bio drugi, nije Srbija poslala pravu pesmu.Na Beoviziji se takmiče pevači ,nikad čuli za njih.Zadnji pokušaj sada pokojnog Ssnje ilića je bio promašaj kao i ova sada Loko Loko.A pesmu koja je po meni vredela da ide na evroviziju je pesma Saše Jakns….kome je ova Loko loko lepa ne znam.Nece proci ni u prvih deset.Pratim evroviziju 60 godina i svasta je pobedjivalo.Ne ceni se pesma i melidičnist ,nego spektakl.

 5. I ŠTA SAD
  Treba da podržimo svoje predstavnice. Prošlog puta kad nas je pretstavljala Nevena Božović predvidjali su nam pobedu i visok plasman a na kraju nije bilo ništa od toga. Sada kad smo na ” dnu” možda kojim sluča jem isplivamo na površinu. U svakom slučaju ja sam uvek za svoje predstavnike/ predstavnice ko god to bio. A Huricane su mi simpatične.

Comments are closed.