(VIDEO) Španski par i venčanje u doba korone: Sudbonosno “da” rekli su na prozoru, svečano obučeni, uz svedoke na susednim prozorima i terasama

0
Screenshot Instagram

Gotovo godina planiranja obesmišljena je u jednom danu. Sve je bilo spremno – cveće, kartice sa imenima, skladište u provinciji i 190 zvanica. A onda je španski par shvatio da mora da otkaže venčanje, da zbog širenja koronavirusa neće moći da urade to onako kako su zamišljali.

Ipak, želeli su to da urade baš tog dana.

“Mnogo smo sebe uložili u ovo. I energiju i vreme i novac”, rekao je budući suprug, koji je istakao da mu je jedina želja bila da vidi svoju izabranicu nasmejanu.

A onda su izašli na prozor svog stana, “matičar” je bio na susednom prozoru i u prisustvu komšija na susednim prozorima i balkonima, rekli su sudbonosno “da”.

“Na kraju ćemo medeni mesec provesti kod kuće”, rekla je mlada i dodala: “Nema mnogo onih koji mogu da se pohvale da su 15 dana medenog meseca proveli sa suprugom u dnevnoj sobi”.

Koronavirus neke planove može da pokvari, ali ne i da ih pokvari.

Španija je zemlja sa najvećim ubrzanjem širenja koronavirusa, više od 1.000 ljudi je izgubilo život, a više od 20 hiljada je zaraženo.