(VIDEO) Rasim Ljajić poput muzičkih zvezda skočio sa bine u masu, za kraj predizborne kampanje

2
Foto: Medija centar Beograd

Na završnom predizbornom skupu liste ”Evropski Novi Pazar – Rasim Ljajić”, koji je održan u Pešačkoj zoni u Novom Pazaru, aktuelni ministar izveo je neobičan performans koji je zabeležen kamerom.

Naime, aktuelni ministar trgovine i turizma, poput nekog pankera ili hevi metalca, zaleteo se i bacio sa bine u masu pristalica koji su ga dočekali sa oduševljenjem.

Snimak koji se proširio društvenim mrežama prikazuje aktuelnog ministra kako je na završnom mitingu liste ”Evropski Novi Pazar – Rasim Ljajić”, odlučio da svojim vernim pristalicama priredi neobičan performans.

On se u jednom trenutku zaleteo i bacio među pristalice koji su ga sa povicima oduševljenja dočekali i sprečili da ministar završi na betonu.

Kako je rekao, ponela ga je atmosfera.

“Oni su me zvali da skočim, rukama su mi davali znak, ajde dođi, verovatno su mislili da se neću usudititi. Ali, mene je ponela neverovatna atmosfera na skupu, tako da sam samo ostavio telefon sa strane i skočio. Nisam ni razmišljao da li će me uhvatiti ili ne. Bilo je neverovatno večeras na skupu, toliko mladih je bilo, toliko je bilo pozitivne energije… Pravo da vam kažem, uželeo sam se skupova, a sve me je to iznenadilo jer su skupovi i na neki način u današnje vreme prevaziđeni”, rekao je Ljajić.

2 KOMENTARA

  1. Баш лепо, да нису оставили рупу у маси, да треснеш о асфалт. Значи, биће једног дана и Нови Пазар “Европски”, а зашто то није већ данас, јер ти свакако ниси од јуче ту, изгледа да није битно.

Comments are closed.