Predsednik opštine Stari grad Marko Bastać izjavio je agenciji FoNet da se obustavlja dvadestčetvoročasnovna blokada radova na Trgu Republike i da će se nekoliko dana čekati da se oglasi gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić, povodom zahteva koji su mu upućeni, preneo je N1.

Nakon završetka blokade, ispred Narodnog pozorišta došlo je do sukoba mladića, koji je dežurao tokom blokade, i prolaznika.

Usled jakog udarca mladić je pao na metalnu ogradu i zadobio lakše povrede, dok je prolaznik pobegao u pravcu Ulice braće Jugovića.

Bastać je prethodno rekao da, ukoliko se zahtevi ne ispune, biti organizovana nova blokada radova na Trgu 48 sati, kao i radova na Topličinom vencu koji uskoro počinju.

On je podsetio da traže hitan razgovor sa Radojičićem, obustavu radova dok se ne održi referendum koji je zakazan za 16. jun i razrešenje dužnosti „večitog“ zamenika gradonačelnika Goran Vesić.

Istakao je da su, posle jučerašnjeg fizičkog obračuna sa, kako kaže, „pristalicama Srpske napredne stranke“, i danas „starije muške osobe takođe iz SNS“ gađale učesnike blokade tvrdim predmetima.

Predsednik Udruženja kidnapovanih i ubijenih na Kosovu Simo Spasić je tokom blokade govorio na megafon, pokušavajući, kako je Bastać istakao, da „izazove dodatne incidente“.

Komentara

 1. rocky
  8. мај 2019. 16:14

  sve frajeri po gradu :) haaaaaaah .. odalamio ga je kao poslednjeg balavca :))))))))

 2. Sasa Todorovic
  8. мај 2019. 16:14

  Šta je sledeće? Građanski rat,,,😔

 3. Crni
  9. мај 2019. 11:09

  Tako i treba, trebao ga je ubacit preko ograde majmuna jednog ,oni nesto glume nedozvoljavaju radove umjesto i sami da se prihvate posla ma gdje ta policija da namlati bagru

  1. Ana
   11. мај 2019. 17:50

   Osobama poput Vas g-dine Crni treba zabraniti pristup Gradu tj, civilizaciji, lepo Vam je Bocke rekao nazad u Bosnu, predhodno vratite sve sto Vam je Srbija dala, i na poljanu, ali bez zivotinja zbog bojazni da biste mogli da naudite nekoj kao sto ljudima nameravate da naudite. I naucite pravopis i izrazavajte se tako da Vas razume sredina u koju ste emigrirali. I trece, u Srbiji se govori ekavicom

 4. Bocke
  10. мај 2019. 02:53

  Crni, aj' ti lepo u Bosnu i tamo prosipaj pamet glupacima.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.