(VIDEO) Prokletstvo San Franciska: Denver ostao bez još jednog igrača posle 59 sekundi, Kari nadigrao Jokića

1

Pre nego što je utakmica počela, najavljivana je kao sudar dvojice kandidata za MVP nagradu. Jedan je u toj trci sve vreme na vrhu, drugi je poslednjih 12 utakmica odigrao kao da je sa druge planete i u sezonskom proseku dosegao visinu vrednu kandidata za MVP-a. Takva najava bila je aktuelna prvih 59 sekundi utakmice, a onda se sve promenilo.

Vil Barton se loše prizemljio i to je bilo to od njega – nije mogao da nastavi utakmicu, a razmere povrede biće objavljene naknadno. Tako je Denver ostao bez još jednog člana prve petorke i svi prethodni planovi pali su u vodu.

Golden Stejt je na prvoj utakmici pred navijačima od početka pandemije iskoristio pometnju u redovima rivala i utakmicu završio pobedom, 118:97.

Stef Kari je ubacio 32 poena, uz šut 11 od 18, a Drejmond Grin je dodao čak 19 asistencija. Oni su bili osovina koja je slomila Nagetse.

Nikola Jokić je ubacio 19 poena uz 6 skokova i 6 asistencija, a pokazao je nervozu, zbog čega je dobio i tehničku pred kraj treće četvrtine.

Kako i da ne bude nervozan kada je Denver u poslednje dve nedelje zapao u ozbiljne probleme, a ako je povreda Vila Bartona dugoročna to bi u potpunosti moglo da poremeti planove Nagetsa.

1 KOMENTAR

  1. Pisite bajke o Jokicu, dobar je ali ne igra odbranu i mikada nece osvojitiNBA titulu.Embiid je MVP isto kao i Kosovo Srbija.

Comments are closed.