(VIDEO) Poznati CNN voditelj žestoko o Trampu: “On je prevrnuta gojazna kornjača koja se mlatara na vrelom suncu…”

0
screenshot/twitter/cnn

Jedan od najpoznatijih američkih televizijskih novinara, Anderson Kuper sa CNN-a, uporedio je predsednika SAD Donalda Trampa sa gojaznom kornjačom, iziritiran pokušajima Trampa i njegovog štaba da se nametne narativ o pokradenim izborima.

Kuper je ovo izjavio u programu CNN-a neposredno pošto je Donald Tramp održao konferenciju za štampu na kojoj je proglasio pobedu zasnovanu na brojanju samo “legalnih” glasova, i tom prilikom optužio gradove Detorit i Filadelfiju da su korumpirani.

Tramp je zauzeo stav kog se drži da demokrate “kradu izbore” za njihovog kandidata Džoa Bajdena, da posmtrači ne mogu da rade svoj posao, i da svaki glas koji se sada prebrojava treba proglasiti nelegalnim.

Anderson Kuper je u svon nastupu rekao da “do sada nikada nismo videli ovako nešto od američkog predsednika” i složio se da je to patetično.

“Naravno, to je i pasno, i naravno da će ovo otići na sud, ali primetićete da predsednik nije imao nijedan dokaz za to što je izneo. Ništa, nijedan pravi dokaz prevare. Pričao je kako se bacaju glasovi kroz prozor, o stvarima koje je video na internetu.

To je predsednik Sjedinjenih američkih država, to je najmoćniji čovek na svetu, a vidimo ga sad kao gojaznu kornjaču prevrnutu na leđa kako se mlatara na vrelom suncu shvatajući da je njegovo vreme prošlo, ali to još ne može da prihvati i želi sve ostale da povuče sa sobom, uključujući i svoju zemlju”.