Naši glumci uputili su video poruke podrške svim građanima, a najviše najstarijima, kako bi svojim primerom u vreme vanrednog stanja podigli svest o ozbiljnosti situacije, važnosti odgovornosti i solidarnosti i pozvali ih da prate uputstva i ostanu kod svojih kuća. To su učinili na poziv Sekretarijata za kulturu Beograda i gradskih pozorišta.

„U ovoj situaciji niko nije sam, svi zavisimo jedni od drugih i svi mislimo jedni na druge. Tu smo jedni za druge, u izolaciji, u podršci, u deljenju. U ovome smo zajedno“, poručuju umetnici u video porukama na YouTube kanalu Sigurno kod kuće.

U akciji su učestvovali: Gorica Popović, Jelena Gavrilović, Zoran Cvijanović, Gordan Kičić, Svetozar Cvetković, Svetislav Goncić, Andrija Milošević, Iva Ilinčić, Ivana Dudić, Lazar Ristovski, Milorad Miki Damjanović, Lako Nikolić, Ivan Mihailović, Olivera Bacić i Đorđe Kreća, prenosi Seecult.

„Postoji nešto o čemu ne znamo ništa. Da to ništa ne bi postalo svašta, učinite samo jedan mali korak zarad ne samo sebe, svojih bližnjih i onih koje volite, već zarad postojanja i opstanka ove planete na kojoj živimo. Ostanite kod kuće!“, poručio je Svetozar Cvetković.

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.