Kultna tinejdžerska serija mnogih današnjih tridesetogodišnjaka i četrdesetogodišnjaka „Beverli Hils 90210“ prošle noći se vratila na male ekrane.

Televizija Foks snimila je šest novih epizoda serije koja sada nosi skraćeno ime „BH90210“, kojima želi da „ispipa teren“ pred starom, ali još više pred nekom novom publikom. A da li će prvih šest epizoda prerasti u celu sezonu i eventualno se nastaviti u nekom dužem periodu, zavisiće od toga na kakav prijem naiđu startne epizode.

Serija nije u vezi sa ostalim serijama i serijalima koje su, pod „firmom“ 90210, snimane od završetka originalnog serijala 2000. godine, već bi na njega trebalo direktno da se nastavlja, prenosi B92.

Glumačka ekipa je ostala iste, a jedini koji nedostaje je glumac Luk Peri koji je preminuo, a tumačio je lik zavodnika Dilana. Njemu će biti posvećena cela jedna epizoda serije.

Kao kreatori serije na špici su potpisane Dženi Gart i Tori Speling.

Za razliku od originala u kome je svako tumačio sudbinu svog lika, u novoj seriji likovi preuzimaju sudbine svojih tumača. Tako će, na primer, Tori Speling, koja je nekoliko puta bankrotirala, u seriji imati dosta novčanih problema.

Sama serija „BH90210“ je, u stvari, i zamišljena kao parodija stvarnih života njenih glavnih glumaca.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.