Američki glumac i producent Tom Kruz na londonskom setu svog novog, sedmog filma „Nemoguća misija“ (Mission: Imposible) vikao je i ekipi filma pretio otkazima zbog propusta u sigurnosnim anti-kovid protokolima za snimanje filmova, pišu britanske novine San.

Prenoseći da imaju autentični audio snimak Kruzovog vikanja na ekipu filma, iz Sana navode da je zvezda akcionog filma Kruz u opsežnim primedbama zamerao propuste fizičkog distanciranja i drugih pravila koja omogućavaju snimanje filmova tokom pandemije koronavirusa.

Predstavnik Kruza odbio je to da komentariše.

San piše i da je, prema tom audio snimku, Kruz ekipi filma na setu u Londonu rekao i kako je stalno u kontaktu sa svim (…) studijima, osiguravajućim kućama, producentima, i da ih svi gledaju (…), poručujući „Razumete li odgovornost koju imate? A ako ne možete biti razumni i ne mogu se nositi s vašom logikom, otpušteni ste. Nema izvinjenja! Ako opet to uradite, otpušteni ste!“.

San nije naveo kada se to tačno dogodilo, ali ekipa filma je u London stigla početkom decembra, zbog nastavka snimanja sedme Nemoguće misije, koji je bio i jedan od prvih filmova ove godine čije je snimanje zaustavljeno zbog koronavirusa, u februaru, u italijanskoj Veneciji.

Snimanje je nastavljeno u septembru opet u Italiji, pa u Norveškoj i Londonu, a Kruz je u julu i lično apelovao na norveškog premijera da delove filma snima u Norveškoj prema modifikovanim karantinskim pravilima.

Taj film Paramount Pictures-a trebalo bi da bude objavljen u novembru 2021, oko čega je Kruz, prema audio snimku na koji se poziva San, na setu filma još rekao i da se Holivud oslanja na filmove poput „Nemoguće misije“ kako bi se industrija održala u krizi, te da želi film „zlatnog standarda, jer veruju u nas i ono što radimo“.

„Mission: Imposible“ jedna je od najvećih franšiza u Holivudu, a poslednji film iz 2018. na svetskim je blagajnama zaradio više od 791 milion američkih dolara.

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.