(VIDEO) Olivija Njutn Džon o raku: Plačem od bolova, ne znam koliko mi još vremena ostaje, ali moram uživati u životu

1

Iako je u novembru prošle godine otkrila da joj se rak vratio treći put, glumica Olivija Njutn Džon otkrila je da se ne predaje.

U ranijem intervjuu je otkrila kako je u četvrtom stadijumu raka dojke i da su šanse za izlečenje vrlo male, ali je otkrila i da ne želi da zna koliko joj je još vremena ostalo. Za emisiju “This Morning” otkrila je da se bori s užasnim bolovima, ali i priznala da joj kod olakšavanja bolova pomaže marihuana.

“Plačem od bolova”, priznala je ona i dodala da je bol ponekad neizdrživ.

“Ne znam koliko mi još vremena ostaje, ali moram uživati u životu. Poješću keks ako mi se jede. Popiću šoljicu čaja ako budem htela ili čašu vina jer je uživanje u životu deo procesa izlečenja”, kaže Olivija.

Odlučila je da se ne obazire na prognoze lekara i tvrdi da se trudi da ne razmišlja o smrti, prenosi Index.hr.

“Trudim se da ne mislim na to. To je deo života. Naravno, ako imaš rak, znaš da je kraj blizu, ali ne znaš kad će se to dogoditi. Mogla bih da umrem sutra, drvo bi moglo da padne na mene. Trudim se da ne razmišljam previše o tome, ali meditiram kako bih bila smirena u vezi s tim”, rekla je ona.

1 KOMENTAR

  1. Svaka cast potpuno se slazem da treba ignorisati lekare koji kad covek oboli mogu samo da mu duvaju u d.pe i da ga plase a na svu muku te salju da obigravas od jednog do drugog kolege i jos alavijih farmaceuta.

Comments are closed.