(VIDEO) Objavljena verzija pesme Fredija Merkjurija za koju se verovalo da je izgubljena

0

Verzija pesme “Time Waits For No One” koju peva Fredi Merkjuri, a koju javnost do sada nije čula, objavljena je posle decenijske potrage za izgubljenim snimkom napravljenim u londonskom studiju “Abbey Road” 1986. godine, piše BBC.

To je pesma koja je originalno bila deo mjuzikla “Time”. Verzija pesme objavljena te godine imala je mnogo pratećih vokala, međutim, snimljena je i verzija samo uz pratnju klavira, koju je Fredi snimio kao solo umetnik s britanskim producentom Dejvom Klarkom za istoimeni londonski mjuzikl.

Nova verzija objavljena je pod svojim punim nazivom “Time Waits For No One”.

“Kada smo je prvi put snimili, otišao sam u Abbey Road i bili smo samo Fredi i ja i klavir. Naježio sam se. To je bila magija”, rekao je Klark. “Ona smo snimili i dodali 48 pratećih vokala, koji nisu postojali u prvoj verziji, s tom čitavom podrškom. Bila je fenomenalna, ali još uvek sam osećao da ima nečeg posebnog u toj originalnoj verziji sa probe.”

Fredi je odbio glavnu ulogu u mjuziklu jer “nije ustajao pre tri popodne”. “Kada nastupam, razbijem se za ta tri sata i onda sam gotov. Bilo bi nemoguće da radim osam predstava nedeljno.”