(VIDEO) “Noćas me duša boli…”: Kako sam zapevao sa Helsinkijem

0
screenshot/twitter

Darko Perić, španski glumac, srpski zaljubljenik u košarku, momak iz Kladova koji je osvojio svet ulogom Helsinkija u seriji “La Casa de Papel” radi i kao voditelj za košarkašku Evroligu.

Setićete se i onog intervjua sa Željkom Obradovićem (“Ja sam Čačak”), a nedavno je, nakon što je Evroligu osvojio Efes predvođen Vasom Micićem, inačem i MVP igračem lige, sa njim uradio muzikalni intervju koji se spontano završio pesmom Silvane Aremnulić “Noćas mi srce pati”.

Taj video je postao viralan prethodnih dana, a Vasa Micić je gostujući u emisiji “24 minuta sa Zoranom Kesićem” na TV Nova S opisao kako je došlo do ove anegdote.

„Slušao sam vlaško kolo tog jutra, Perić je bio voditelj i u hotelu sam naišao na njega. Pokazao sam mu plejlistu i nije mogao da veruje, iz Kladova je i voli tu istu muziku, njega je to fasciniralo. Ja pred mečeve slušam razne srpske izvođače, volim kolo, tata ga je igrao, to je meni prirodno, slušam raznu muziku i bio sam na raznim koncertima, ali prija mi naša muzika u bilo kom obliku, i veliki sam boem, volim da slušam tu muziku. Ova pesma je nadošla jer sam je slušao malo pre meča, nisam mogao da se setim neke veselije“, rekao je Micić.