(VIDEO) “Ne nasedajte na provokacije – biće benzina i hrane. Srbija nije u ratu, niti će biti”: Vučić se obratio građanima

0
(BETAPHOTO/MILOS MISKOV/DS)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se danas građanima Srbije preko svog naloga na Instagramu i poručio im da će Srbija sačuvati mir i stabilnost, kao i da ne nasedaju na “trikove, besmislice i provokacije koje govore da nemamo dovljno nafte, naftnih derivata, da proveravaju skloništa, da neće biti dovoljno hrane”.

„Poštovani građani Srbije, Srbija nije ni u kakvom ratu niti će biti. Molim vas, poštovani građani Srbije, nemojte da nasadate na trikove, besmislice i provokacije koje govore da nemamo dovoljno nafte, naftnih derivata, da proveravate skloništa, da neće biti dovoljno hrane. Biće dovoljno hrane, dovoljno benzina, dovoljno svega što nam je potrebno u budućnosti jer odgovorna i ozbiljna država za to se postarala”, rekao je Vučić.

“Dakle, nema potrebe da bilo gde žurtite, nema potrebe da bilo šta tražite posebno, ponašajte se normalno kao i svakog drugog dana, jer čuvaćemo mir i gledaćemo kako da srpska ekonomija ubrzano napreduje. Hvala vam na poštovanju i veri u srspku državu”, dodao je predsednik Srbije.