Grupa Van Gogh snimila je spot za pesmu „Gotovo je sve“ sa njihovog najnovijeg studijskog albuma „More bez obala“.

„Ovaj spot je omaž vremenu iz kog dolazimo, uz potvrdu da prave vrednosti večno traju. Ideja nam je bila da kroz energiju pokreta spojimo prošlo i sadašnje vreme. Za sliku iz prošlosti, prirodan odabir bila je serija „Obraz uz obraz“, taj božanstveni, vanvremenski šou, uz koji smo se svaki put divili i radovali čaroliji Milene i Gage. Sudeći po tome kako se senzibilitet njihovih pokreta kroz igru, uklopio uz ritam muzike i igru današnje publike, sasvim je očigledno da je taj ‚’dodir obraza’ bio ispred svog vremena. Neizmerno smo zahvalni reditelju Zdravku Šotri i RTS-u koji su nam dali svoju saglasnost za korišćenje i emitovanje materijala“, rekao je Đule i dodao:

 „Ovim spotom ispisujemo posvetu vremenu koje se ne zaboravlja, antologijskoj seriji „Obraz uz obraz“, majstoru režije Zdravku Šotri, legendama Mileni Dravić i Draganu Nikoliću i svima vama koji ne pristajete na zaborav!“

Komentar(1)

  1. Aska I vuk
    15. juna 2019. 12:13

    Fantastično! Evo još jednog dokaza da UMETNOST ne poznaje, niti priznaje GRANICE, ni vremenske ni prostorne. Umetnici su deca koja nikad nisu prestala da se igraju, u najlepšem smislu te reči. Hvala za ovaj divan video!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.