(VIDEO) “Mačeta” spasao dečaka zarobljenog u prvernutom automobilu: “Rekao sam mu da moramo da upotrebimo naše supermoći!”

0
Foto Profimedia

Holivudski glumac Deni Treho, poznat po ulogama u filmovima “Mačete”, “Desperado”, “Od sumraka do svitanja”, “Bilo jednom u Meksiku”, pomogao je u spasavanju dečaka zarobljenog u automobilu koji se prevrnuo u sudaru u Los Anđelesu.

Treho (75) je, za televiziju KABC-TV, rekao da je bio na putu ka automehaničaru u četvrti Silmar kada je video kako automobil prolazi kroz crveno svetlo i udara u drugi auto koji se na rasksnici prevrnuo na krov.

Dečak, koji je bio vezan u sedištu u zadnjem delu auta, kao i njegova baka koja je vozila, bili su zarobljeni u prevrnutom, delimično smrskanom vozilu, prenoi B92 pisanje medija.

Treho i žena po imenu Monika Džekson su se udružili kako bi oslobodili dete pre nego što je na mesto događaja stigla hitna pomoć. Džekson je upuzala u auto na jednoj strani kako bi otkopčala dečaka, a Treho ga je izvukao sa druge strane.

Glumac je rekao da je morao da smiri dečaka pre nego što ga je oslobodio.

“Bio je uspaničen i ja sam mu rekao: ‘OK. Moramo da upotrebimo naše supermoći!’ i onda je on vrisnuo ‘Supermoći!’ i počeli smo da vičemo ‘Supermoći!’. Nekako smo se povezali”, prisetio se Treho.

Deni Treho je ostao sa dečakom sve dok i njegovu baku nisu izvukli spasioci.

KABC-TV javlja da niko nije teže povređen, mada je troje ljudi, među njima i baka i dečak, odvezeno u bolnicu na pregled.