Denver Nagetsi zabeležili su pobedu protiv Hjuston Roketsa na domaćem terenu, mnogo teže nego što bi se pretpostavilo na osnovu trenuntog renomea dva tima. Rezultat je bio 95:94, a ponovo je najbolji na terenu bio prošlogodišnji MVP Nikola Jokić.

Jokić je meč završio sa 28 poena uz 14 skokova i dve asistencije. Vil Barton je bio druga violina tima sa 15 poena uz sedam skokova i šest asistencija.

Jokić je počeo nešto sporije, a Barton je bukao Denver, da bi kako je meč odmicao, Jokić preuzimao kontrolu nad igrom, timom, utakmicom.

Sve do poslednjeg napada kada je Hjuston imao akciju za pobedu, ali se isprečio Jokić. Na ivici banane i ukradene lopte, jer kako Jokić zakucava, tako i lupa banana (maltene sa zemlje) bio je to odlučujući potez.

Na drugoj strani Nemac Tajs bio je najefikasniji sa 18 poena.

Svoje veče je imao i Luka Dončić, koji je trojkom u poslednjoj sekundi doneo pobedu Dalasu protiv Bostona (Boban Marjanović nije ulazio u igru). Dok bogdan Bogdanović nije imao razloga za slavlje, iako je postigao 18 poena protiv Finiksa, pošto je njegova Atlanta izgubila 121:117.

Komentara

  1. ivana
    7. novembra 2021. 08:03

    Bravo Niki sjajno odigrano,samo tako nastavi

  2. Klimt-Bec
    7. novembra 2021. 19:15

    Na svakoj utakmici dokazujes da si jedan od naj boljih centra u NBA...

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.