Nakon više od osam meseci snimanja na lokacijama u Sloveniji i Srbiji i sa više od 200 članova ekipe, završeno je snimanje druge sezone popularne serije “Senke nad Balkanom”.

Velika i uigrana ekipa serije sa autorom i rediteljem Draganom Bjelorlićem na čelu poručuje gledaocima da je druga sezona „još ambiciozniji dramski prikaz skrivene istorije Balkana“. 

Foto Aleksandar Letić

Kao i u prvom delu, nova sezona donosi novu dozu mešavinu akcije i drame, misterije i napetosti, koja će gledaoce vodeći nas od blatnjavih ulica Jatagan male, pa sve do blistavih Bečkih koridora vlasti.

Glavni likovi Tane (Dragan Bjelogrlić) i Stanko (Andrija Kuzmanović) se ponovo nalaze u srcu misterije koja može promeniti sudbinu Evrope.  Međunarodne zavere, tajna društva, ekstremne ideologije, narko ratovi, dekadencija u osvit katastrofe, istorijska je pozadina uzbudljive potrage za rešenjem misterije jezivih zločina koji potresaju Beograd 1934. godine.

Foto Aleksandar Letić

I u drugoj sezoni gledaoci će moći da prate sudbine likova koje igraju Marija Bergam, Nenad Jezdić, Goran Bogdan, Jovana Stojiljković, Miloš Samolov, Srđan Žika Todorović, Gordan Kičić, Nikola Đuričko, Nebojša Dugalić, Branimir Brstina, Marko Živić, Toni Mihajlovski, Petar Arsovski… A novi likovi koji se pojavljuju „povereni“ su Leoni Paraminski, Nataši Ninković, Bogdanu Dikliću, Vesni Trivalić, Marku Grabežu i Igoru Đorđeviću.

Foto Aleksandar Letić

Kreator serije je Dragan Bjelogrlić, muziku i ovog puta potpisuje Manjifiko, a početak emitovanje je planiran na jesen 2019.

Produkcija serije je povodom završetka snimanja objavila i zanimljiv video sa naslovom „Kako smo snimali Senke 2“.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.