Na društvenim mrežama osvanuo je u najmanju ruku interesantan snimak iz centra Beograda: zbog gužve u saobraćaju usled obilne kiše, jedan sugrađanin izašao je na raskrsnicu pošto je semafor prestao da radi i sam regulisao saobraćaj.

https://www.facebook.com/ivan.hrasovec/videos/10157221763588608/

Snimak na kojem poluobnaženi čovek na raskrsnici Bulevara Kralja Aleksandra, Takovske i Kneza Miloša glumi saobraćajca izazvao je salve smeha i lavinu komentara na društvenim mrežama, a mnogi su se šalili da je ispunio dečački san, „pa neće valjda policija po kiši da reguliše saobraćaj“, a jedna korisnica Fejsbuka čak je ispričala da je dovitljivost ovog „saobraćajca“ podsetila na davnašnji slučaj bake koja je sama pokušala sebi da operiše stomak.

Snimak je podeljen više od 2.500 puta, pogledan skoro 200.000, a korisnik Fejsbuka koji je prvobitno objavio snimak, kasnije je dodao da se policija pojavila tek posle 45 minuta, a da je i semafor u međuvremenu proradio. Naravno, korisnici društvenih mreža podsetili su i da se policijska stanica nalazi nedaleko od ove raskrsnice, te da je odsustvo policije još apsurdnije zbog toga.

Komentar(1)

  1. Мр Радомир Шћепановић
    30. juna 2019. 04:46

    Када нема саобраћајне полиције...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.