(VIDEO) “Imam veliku tremu. Obećao sam da ću naučiti nemački, ali nisam, i dalje se mučim”: Vučić pred dolazak Merkelove

3
(BETAPHOTO/MILOS MISKOV/MO)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić dočekaće nemačku kancelarku Angelu Merkel na beogradskom aerodromu “Nikola Tesla”, a kako sam priznaje, uz veliku tremu.

Vučić je na svom Instagram profilu objavio video-snimak u kojem je rekao da se nalazi u aerodromskom salonu, pola sata pred dolaska kancelarke.

“Kao i svaki put kada imam tremu došao sam mnogo ranije. Šetam između piste i salona. Mislim da sam 500 puta ponovio za svaku nemačku fabriku u Srbiji koliko ima zaposlenih, kolike su nemačke investicije i kolika je trgovinska razmena. Sve detalje Briselskog i ostalih sporazuma, a i dalje imam tremu i strah da nešto ne zabrljam”, naveo je Vučić.

“Učio sam i potrudio i da se na nemačkom obratim. Obećao sam joj da ću naučiti nemački, ali nisam naučio. Još uvek se mučim”, dodao je, između ostalog predsednik Srbije.

3 KOMENTARA

  1. Ako ništa sad znamo kako funkcioniše – smisli u čemu će da glumi pamet i stručnost i onda sedne i buba.

  2. Ма ништа зато, објасни јој да ћеш 2025. сигурно проговорити немачки. Када би те бар пола од тога гризла савест шта си обећао, а ниси испунио, свом народу, то би већ била друга прича.

  3. Dajte mu više tih četrdeset godina da se odmorimo a da on komotno nauči taj nemački jezik… kao maternji.

Comments are closed.