(VIDEO) GoPro na panel diskusiji “Šta možemo da uradimo kao Microsoft Dynamics partneri kako bismo pomogli klijentima da se oporave od pandemije?”

  0
  Printscreen/YouTube/1ClickFactory

  Kakve odluke trenutno donosite i kako će to uticati na brzinu kojom će se vaši kupci oporaviti nakon završetka pandemijske krize? Upravo je ovo bila tema onlajn panel diskusije “Kako da pomognemo kupcima da se oporave od pandemije?”, na kojoj je učestvovao i Petar Miljković, CEO kompanije GoPro, kao jedan od tri stručnjaka za “Dynamics 365” iz Centralne i Istočne Evrope.

  Tokom video konferencije razmatrano je na koji način će svet biti drugačiji i kako je izgledao pre početka pandemije i šta partneri “Microsoft Dynamics” mogu da urade kako bi pomogli klijentima da se oporave od pandemije?

  Neka od pitanja konferencije bila su i za kojim rešenjima će se tragati kada, nakon ukidanja kovid mera i zaključavanja čitavih država, kompanije budu mogle da se vrate normalnom poslovanju? Zatim, na koji način je potrebno da restrukturirate Vaš tim kako bi posedovao prave kompetence i ispunio moguću potražnju?. Takođe, učesnici konferencije su razgovarali o tome i na koji način kompanija “Microsoft” razmišlja o postkriznim rešenjima, kao i tome da li postoje trenutne ponude na raspolaganju kupcima koje bi im pomogle da se izbore sa krizom?

  Da li ste Vi i Vaš poslovni sistem spremni za izazovan i turbulentan period?

  Microsoft Dynamics 365 Business Central” donosi najsavremenije tehnologije u upravljanju poslovnim procesima, omogućavajući kompanijama da se fokusiraju na svoje poslovanje i rast. Moderan alat koji predstavlja deo “Dynamics” porodice poslovnih aplikacija, potpuno integrisan u “Microsoft” ekosistem olakšava obavljanje svakodnevnih zadataka, uz napredne mogućnosti planiranja i predviđanja poslovnih promena.

  Kompanija GoPro je već dvanaestu godinu prisutna na tržištu kao sertifikovani partner kompanije “Microsoft” za implementaciju ERP sistema. ERP (Enterprise Resource Planning) predstavlja planiranje resursa čitave kompanije, dok je “Microsoft Dynamics 365 BC” zapravo rešenje koje kompanija implementira. 

  U pitanju je ribrendirani nastavak poznate i najzastupljenije verzije ERP rešenja za firme od strane kompanije “Microsoft”, ranije poznatog kao “Navision” i “NAV”. Kompanija je dodavanjem “365” poslala poruku da je sistem dostupan 365 dana u godini i da softveru možete da pristupite bilo gde u svetu. Inovirano rešenje koje je okrenuto firmama.

  Panel diskusija “Kako da pomognemo kupcima da se oporave od pandemije?”