U trenutku kada se nada da će zavredeti Nobelovu nagradu za mir, Donald Tramp se izgleda podsmeva šesnaestogodišnjakinji Greti Tanderg, aktivistkinji u borbi protiv klimatskih promena, kada je napisao da ona izgleda „vrlo srećno“ u video snimku sa samita UN na kom je bila vidno uznemirena.

Tramp je objavio snimak njenog emotivnog nastupa sa sarkastičnim komentarom kako mu se čini da je ona „vrlo srećna“ i da „iščekuje svetlu budućnost“, preneo je Gardijan.

„Izgledao kao vrlo srećna mlada devojka koja se raduje svetloj i divnoj budućnosti. Tako je lepo to videti!“, napisao je Tramp na Tviteru.

Tramp je na Tviteru objavio video na kom je Greta Tanberg vidno uznemirena, a koji je nastao dok je ona držala govor pred liderima na samitu Ujedinjenih nacija i poručila im da su izdali mlade ljude zbog inertnosti koje su pokazali tokom klimatske krize.

U govoru koji je održala juče, šesnaestogodišnja švedska aktivistkinja u borbi protiv klimatskih promena, rekla je: „Mladi ljudi počinju da razumeju vašu izdaju. Ukrali ste moje snove i moje detinjstvo praznim rečima. Oči svih budućih generacija uprte su u vas. A ako odlučite da nas izneverite, kažem vam da vam nikada nećemo oprostiti. Nećemo vam dozvoliti da pobegnete od ovoga. Upravo ovde, upravo ovde, podvlačimo crtu“, rekla je ona.

Komentar(1)

  1. goran
    24. septembra 2019. 13:05

    eko-fašisti nemaju granice, ni ljudskosti - i decu koriste za svoje ciljeve, nametanje globalnog mehanizma kontrole trošenja energenata!

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.