(VIDEO) Denis Rodman optužen za pljačku kristala ametista

0
Profimedia

Vlasnici joga studija u Njuport biču u Kaliforniji optužili su bivšu zvezdu NBA Denisa Rodmana da je umešan u dve navodne pljačke u kojima je ukradena roba vredna 3. 500 dolara, uključujući kristal ametista, prenosi Los Angeles Times.

Ali i Ariana Šah, vlasnici Vibes Hot Yoga, rekli su da su gledali incident na snimicima sigurnosnih kamera.

Ali je rekao LA Times da je gledao čoveka kog je identifikovao kao Rodmana, muškarca, ženu i navodnog bivšeg zaposlenog kako ulaze u studio.

Zatim su navodno odvukli pažnju radnici da bi ukrali kristal ametista koji je u to vreme bio na prodaji za 2.500 dolara, piše LA Times.

Radnica u smeni je ispričala da su joj rekli da kristal pripada jednom od njih. “Dali su mi lažne informacije”, rekla je. “Rodman me zamolio da mu pokažem studio”, dodala je.

Ali Šah je za to vreme bio kod kuće gledajući navodnu pljačku na kameri. Šah je rekao LA Timesu da je video kako jedna žena stavlja kristal u torbu.

U međuvremenu, drugi čovek je pokušao sam da pomakne ametist. Težak kamen mu je ispao na pod, slomio se i ostavio iza sebe svetlucavi trag prašine i stakla čime je učinjena šteta od 5.000 dolara.

Nakon što je incident gledao 20 minuta, Šah je zvao policiju, koja je stigla oko 10 minuta kasnije. Kad su stigli na mesto događaja, četvorka je nestala.