(VIDEO) Da li ste gledali Nikolu Đurička u “Stranger Things”

1
Foto Igor Pavićević

Zvanična stranica serije “Stranger Things” objavila je kratak isečak na društvenim mrežama u kojem se čuje kako se ruski švercer Juri, lik kojeg tumači naš Nikola Đuričko, smeje.

Ovo je verovatno sezona sa najvećim brojem novih likova, a Juri je jedan od onih koji ima važnu ulogu u seriji.

Od sedam epizode nove sezone, odnosno, prvog dela četvrte sezone, Đuričko se pojavljuje u brojnim kadrovima od četvrte do poslednje, odnosno, sedme epizode.

Za one koji još uvek nisu gledali “Stranger Things” 4, Juri kog tumači Nikola Đuričko je ruski švercer koji živi na Aljasci koji se uključuje u zaveru kada Džojs (Vinona Rajder) sazna da je Džim (Dejvid Harbor) zadržan kao zatvorenik u Sibiru i može da ga oslobodi za odgovarajuću cifru.

Džojs putuje sa prijateljem Marejem Baumanom (Bret Gelman) na Aljasku sa hiljadama dolara da bi upoznala Jurija, koji je postavljen kao posrednik u razmeni, ali se ispostavlja da je Jurij mnogo mutan lik.

Stiven King, američki pisac, scenarista, muzičar, glumac, producent i reditelj u veliki fan serije, objavio je na Tviteru da je oduševljen ulogom našeg proslavljenog glumca Nikole Đurička.

“Obožavam onog ljigavog Rusa, Jurija. Zaslužuje sopstvenu seriju.”, napisao je King na Tviteru.

Glumica Vinona Rajder takođe je imala reči hvale, u intervjuu za časopis Collider.

“Nik beskrajno darovit glumac, i zaista mnogo volim da radim sa njim. Tokom snimanja apsolutno je bio legenda, i jedva čekam da ga reditelji i producenti ovde bolje upoznaju”, kazala je ona.

Američki mediji navode da je Đuričko poznati glumac koji je glumio u nekoliko filmova i TV serija proizvedenih u njegovoj rodnoj Srbiji od osamdesetih, pre nego što je debitovao na engleskom jeziku u filmu “World War Z”, 2012. godine. Godinu dana kasnije takođe je imao ulogu u mini seriji “The Last Panthers”.

1 KOMENTAR

  1. Uloga kliseirana,nista posebno.Djuricko je dobar glumac i trebalo mu je dati vise prostora.

Comments are closed.