(VIDEO) “Bogi, Šek ovde. Kako je uvek neko na ‘vić’ odličan šuter”; “I ti si bio O’Nilović kad si imao dobru sezonu sa penala”: Bogdan i O’Nil o srpskom jeziku i prezimenima…

0

Čuveni NBA centar Šekil O’Nil razgovarao je sa Bogdanom Bogdanovićem posle utakmice Atlante i Milvokija, koju je tim iz Džordžije, predvođen srpskim bekom, dobio rezultatom 110:88.

Bogdanović je utakmicu završio sa 20 poena, uz četiri ukradene lopte, pet asistencija i tri skoka. Uz to, pogodio je šest trojki iz jedanaest pokušaja i tako postavio rekord karijere u plej-ofu, u svojoj debi plej-of sezoni.

Obratio se O’Nil srpskom beku, kao jednom od najefikasnijih pojedinaca na meču.

„Bogi, ovo je Šek, znaš da govorim tvoj jezik i hoću da počnem samo tako što ću da kažem ‘odlična igra’, to znači ‘dobra partija’, znam da me razumeš“, rekao je O’Nil.

„Napreduješ, Šek“, odgovorio mu je srpski bek koji je Milvokiju ubacio 20 poena u četvrtoj utakmici finala istoka NBA lige.

Čuveni centar je ponovio da svako ko se preziva na „vić“ mora da bude dobar šuter, a Bogdan je Milvokiju ubacio šest trojki iz 11 pokušaja.

„Uvek pričam da je svako ko se preziva na ‘vić’ odličan šuter, kako je to, da li vi ljudi imate drugačiju rutinu od Amerikanaca jer sam dugo bio u ligi i svako ko je bio sa ‘vić’ bio je odličan šuter“, kaže O’Nil.

Sa njim se zbog toga Bogdan našalio, rekavši kako je čuo da su i Šeka svojevremeno „prekrstili“.

„Čuo sam jednu priču, bilo je sezona kada si se mučio sa slobodnih bacanja i jedna od sezona kada si bio najbolji sa penala je bilo kad su te zvali O’Nilović“, kroz smeh je rekao Bogdanović.