Vesić podnosi krivičnu prijavu protiv vladike Grigorija zbog “podstrekavanja na ubistvo”

6
(BETAPHOTO/MILOS MISKOV/MO)

Zbog “podstrekavanja na ubistvo” krivičnu prijavu protiv episkopa diseldorfskog i nemačkog SPC, Grigorija, podneće u ime zamenika gradonačelnika Beograda Gorana Vesića advokatska kancelarija “Aleksić sa saradnicima” Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Vesić je uz to napisao na Fejsbuku: “Preko diplomatsko-konzularnog predstavništva Nemačke u Beogradu obavestićemo nadležno nemačko državno tužilaštvo u Diseldorfu o osnovama sumnje protiv imenovanog”. 

Адвокатска канцеларија "Алексић са сарадницима" из Новог Сада као мој законски пуномоћеник поводом текста у дневном…

Posted by Горан Весић on Субота, 11. јул 2020.

Vesić je reagovao na današnji tekst u beogradskom listu “Danas” pod naslovom “Vesić tvrdi da mu Grigorije preti ubistvom”.

Pravni zastupnik Grigorija je u tekstu najavio građansku tužbu protiv Vesića zbog klevete jer je insinuirao da je vladika jedna od osoba koje “stoje iza protesta u Beogradu”, da je “povezan s raznim ljudima s one strane zakona” i da “(Grigorijeve) izjave zavise od supstanci koje u tom trenutku koristi”.

Vladika Grigorije je nakon tih izjava kazao: “Da sam ja organizator protesta u Beogradu, Goran Vesić jutros ne bi mogao da daje izjave”.

(Beta)

6 KOMENTARA

Comments are closed.