Koliko sam shvatila, Jezdić je igrao kneza Miloša na otvaranju auto-puta. Ovo je važan državni projekat, pa verujem da glumački honorar pokriva troškove pretrpljenog duševnog bola zbog zezanja na internetu, rekla je za list Danas pozorišna umetnica Milena Minja Bogavac komentarišući kritike na račun glumca Nenada Jezdića zbog učešća u programu otvaranja auto-puta „Miloš Veliki“.

Jezdić je, u kostimu kneza Miloša, na ceremoniji otvaranja auto-puta govorio monodramu “Miloš Obrenović”, da bi se potom našao na meti brojnih kritika javnosti i na društvenim mrežama.

Reditelj Gorčin Stojanović je tim povodom za Danas rekao da „razne vlasti prolaze i ne ostavljaju preterano dobre tragove za sobom“.

„Uglavnom živimo rđavi kontinuitet. Ozbiljne umetnike, ako to uistinu jesu, čuva večnost. Sve ostalo je društveni vodvilj“, rekao je Stojanović.

Nenad Jezdić je juče odgovorio na kritike iznete u javnosti i na društvenim mrežama rekavši da se odazvao na poziv svoje države i da je ideja bila da se javno i u radosti setimo velikog imena i značaja kneza Miloša.

On je istakao i da smo kao narod, pa i on sam, skloni paranoji i da ”silnu dangubu napravismo da bi se bavili ogovaranjem”.

“Iskreno se radujem velikoj i važnoj stvari, kako za nas, tako i za one generacije koje dolaze za nama. Ovaj događaj od pre dva dana nije u suprotnosti sa svim što sam pre radio i govorio prilikom sličnih prigoda. Politikom nemam nameru da se bavim. Zašto politizovati nešto što jeste deo mog posla”, naveo je Jezdić.

„Odazvao sam se na poziv svoje države. Ideja je bila da se javno i u radosti setimo velikog imena i značaja kneza Miloša. Skepsa i paranoja su nepotrebne. Ja se od srca radujem narodnom uspehu i dobitku kroz taj auto-put. To je put svih nas“, rekao je Jezdić za list Alo.

Komentara

 1. nesa
  21. avgusta 2019. 11:24

  Svaka cast najboljem glumcu..............

  1. djole
   21. avgusta 2019. 16:09

   ... ikad! Nešto, Nešo zašto se plašite da stavite tačku na "najčuveniji citat na Planeti"? A vreme će pokazati da li će i koliko će dotični biti "najbolji glumac".

 2. rade
  21. avgusta 2019. 15:28

  Covjek je obavio zadatak pred par miliona ljudi profesionalno i bez saptaca a ovi sto ga kritikuju ne mogu da ni par stotina

 3. Lily
  21. avgusta 2019. 18:08

  Bravo za Jezdica u svakom pogledu, a jadni li su ovi neispunjeni zivotici koji sve kritikuju da bi svoje neuspehe sakrili...

 4. Svetlana
  21. avgusta 2019. 21:26

  Ma Jezdic je super lik I glumac Odazvao se državi Srbiji a ne Vučiću

  1. Suzana
   23. avgusta 2019. 08:30

   Pa i da se odazvao Vucicu,on je nas predsenik,koga svi treba da postujemo jer radi u interesu srpsog naroda...Jezdicu tebi svaka cast...Nemoj pridavati paznju budalama koje kritikuju sve i svakoga a sami ne urade nista korisno za svoju zemlju...

 5. Cecilija
  23. avgusta 2019. 15:48

  Ovde se radi o politickoj kampanji koju Vucić sistematski sprovodi godinama i smatram da Jezdić svojim prisustvom nije trebaloda je podrzi.Niti jeVučić dao pare iz dzepa za taj put,niti ga je gradio ni projektovao.Put je izgradjen jer ga je narod finansirao svojim parama,a sada se Vucić hvali i promovise kao da ga je ON licno sagradio.Uz to put nije dovrsen,probajte od Beograda da dodjete do Obrenovca i svo vreme koje ustedite na samom autoputu izgubicete na ovoj nesrećnoj deonici do ulaza.Jadna je ova drzava,a jadna je i opozicija koja nema nacin da se izbori sa ovom demagogijom.

 6. Jels
  24. avgusta 2019. 09:58

  Jezdic je odlican glumac I pametan covek. To da li se odazvao Srbiji ili Vucicu je apsolutno njegova stvar. Najgora osobina polovine Srba je potreba da rovare po tudjim zivotima! Ostavite coveka na miru, radite malo na sebi...bicete srecniji!

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.