Kevin Durent će biti glavni igrač nacionalnog tima Sjedinjenih Američkih Država koji će se takmičiti na predstojećim Olimpijskim igrama u Tokiju.

Veliki igrači nikada ne zaboravljaju ko ih je inspirisao.

Zato je Kevin Durent izrazio želju da nacionalni tim Sjedinjenih Država oda počast Kobiju Brajantu.

„Kobi je čovek koji nam je svima bio uzor i svi smo ga gledali kao klinci. Njegov DNKS se usađivao u nas kao u igrače. Iz daleka nas je učio kako treba da se igra i šta je radna etika. Svi smo to od njega naučili. Sada kada nije više sa nama, svi želimo da mu odamo počast strašću sa kojom ćemo poneti ovaj dres“, rekao je Kevin Durent.

Objasnio je i koliko Brajant nedostaje ovoj ekipi.

„Momci koji su bili bliski sa njim razumeju kako je on prilazio svakom danu, posebno u reprezentaciji. Baš je bio ponosan što je bio deo ove grupe i ovog tima. Svi treba da imamo takvu energiju. Nedostajaće nam, jer bi bio ovde i podržavao bi nas“, dodao je Durent.

Brajant je osvojio dve olimpijske medalje tokom svoje karijere i to u Pekingu i Londonu, a kada god je bilo gusto, Kobi je u reprezentaciji preuzimao odgovornost i rešavao pitanje pobednika. Najbolji prikaz toga su upravo finala Olimpijskih igara kada je SAD sa Španijom vodila tesnu borbu, a Brajant bio čovek odluke uz Karmela Entonija.

https://www.nstore.rs/product/elektronsko-pdf-izdanje-nedeljnika-br-495-od-8-jula/

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.