Najveći trgovinski lanac za opremanje doma u Srbiji Home Plus proslavio je 15. rođendan i tim povodom organizovao veliku prodajnu akciju i puno lepih iznenađenja za kupce. Home Plus, ranije poznat kao Home Centar, doneo je u Srbiju novi asortiman i koncept kupovine u Srbiju i inspirisao milione ljudi da aktivno unapređuju prostor u kojem žive i rade.

Povodom proslave rođendana Home Plusa kupce očekuju mnogobrojne pogodnosti: akcijska prodaja najatraktivnijih artikala sa popustima do 70 posto, pokloni, promocije poznatih brendova, žurka i naravno torta! Prodajna akcija trajaće od 10. do 24. maja i ovo će biti jedinstvena prilika za kupce da pod izuzetno povoljnim uslovima opreme svoj dom u svim objektima Home Plus-a u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu, kao i na sajtu namenjenog za online kupovinu – www.homeplus.rs

Krajem proleća, Home Plus otvara vrata u okviru šoping centra Ada Mall preko puta Ade Ciganlije, a takođe priprema i proširenje asortimana novim atraktivnim proizvodima, kao i nove pogodnosti za lojalne kupce.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.