“Velika letnja akcija EON paketa za sve nove i postojeće korisnike – samo do kraja avgusta”

  0

  “Velika letnja akcija EON paketa za sve nove i postojeće korisnike – samo do kraja avgusta”

  Kompanija SBB pripremila je za sve postojeće i nove korisnike letnju akciju EON paketa.

  Promo period od 6 meseci, po ceni od samo 1 dinar  mesečno važi za sve nove korisnike, koji se odluče za neki od EON paketa, do kraja avgusta. Postojeći korisnici prelaskom na EON pakete mogu da uživaju u bogatijem sadržaju po ceni paketa koji trenutno koriste, narednih 12 meseci.

  EON letnja ponuda u vaš dom donosi

  Uz EON pakete uživajte u raznovrsnom TV sadržaju Nova S, N1 i Sport Klub kanala, bogatom programu HBO, Cinestar Premiere i Pink kanala u promotivnom periodu i do 24 meseca, neverovatnim brzinama interneta i neograničenim pozivima prema svim fiksnim mrežama u Srbiji.

  Letnja ponuda za prenos fiksnog broja u SBB mrežu donosi i do dva dodatna meseca cene paketa iz promotivnog perioda.

  EON Smart Box za novi doživljaj televizije

  Postojeći i novi korisnici koji se opredele za EON Full Duo, EON Premium Duo, EON Full ili EON Premium paket dobijaju bez naknade revolucionalni EON Smart box koji svaki TV pretvara u smart TV i pruža priliku da uživate u slici i zvuku visokog kvaliteta, naprednoj funkciji vraćanja TV sadržaja do 7 dana unazad, programskoj šemi sa opcijom pregleda sadržaja do 3 dana unapred, YouTube sadržajima, popularnim igricama koje možete igrati na svom TV uređaju, kao i bogatom EON Video klubu sa preko 16.000 atraktivnih naslova.

  Pored toga, EON platforma omogućava gledanje sadržaja na bilo kom mobilnom uređaju, tabletu ili računaru.

  Detaljne informacije o EON paketima možete pogledati OVDE.

  Detaljne informacije o EON paketima možete pronaći na sbb.rs

  Iskoristite letnju akciju do kraja avgusta, doživite novo iskustvo bogatog TV sadržaja uz neverovatne uslove koje je SBB pripremio za svoje postojeće i nove korisnike.