Na ovogodišnjem FESTu je u ponudi filmskih ostvarenja je i – humanitarna programska celina MOZZART FEST! U okviru ove programske celine biće prikazani filmove za koje kupovinom karte učestvujete i u donaciji inkubatora za porodilište u Višegradskoj, a ukoliko pri kupovini karte priložite Mozzart tiket dobijate i 50% popusta na kartu. Dakle, uz priložena dva Mozzart tiketa možete kupite dve karte po ceni jedne.

Filmovi koji su u programskoj celini Mozzart FEST prikazuju se u Kombank dvorani, Sala 1. U pitanju su nagrađivana filmska ostvarenja iz regiona, zatim italijanski, francuski, grčki filmovi, filmovi nagrađivani na festivalima u Sandensu, Berlinu…. Opis odabranih filmskih ostvarenja i raspored projekcije za koje kupovinom karte učestvujete i u kupovini inkubatora možete pogledati OVDE

Ovo je prva donatorska aktivnost u velikoj akciji opremanja srpskih porodilišta koju kompanija Mozzart realizuje u saradnji sa Ministarstvom zdravlja. Do kraja godine kompanija Mozzart, sa partnerima, doniraće dvanaest inkubatora u dvanaest porodilišta koje u skladu sa prioritetima i potrebama odredi resorna državna institucija. Kompanija Mozzart je do sada na sličan način kroz saradnju sa FK Crvena zvezda donirala jedan od najsavremenijih ultrazvukova Klinici za dečiju hirurgiju u KC Niš i inkubator najvećem porodilištu na Balkanu GAK Narodni front kroz saradnju sa KK Partizan.

Akcija sa FESTom če trajati do kraja festivala, odnosno do 8. marta 2020. Svaki Mozzart tiket odigran u pomenutom vremenskom periodu, nezavisno od visine uplate, ostvaruje popust na kupovinu karte.

Ali ono što je u ovom slučaju i najbitnije, jeste da će za svaku kartu koja bude kupljena na ovaj način Mozzart donirati 500 dinara za kupovinu inkubatora. Ovo će važiti za sve filmove iz programske celine Mozzart FEST do kraja festivala.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.