“Već je izašao, malo će i da ruča sa njima”: Vučić o saslušanju Haradinaja

1
Foto Tanjug

 Vučić izjavio da neće biti zadovoljena pravda u Hagu po pitanju Ramuša Haradijana i poručio da ne treba da sanjamo da će nam neko doneti pravdu.

“Već je izašao, malo će i da ruča sa njima”, prokomentarisao je predsednik Srbije za RTS odgovarajući na pitanje novinara da li će biti zadovoljena pravda u Hagu, odgovorio je Aleksandar Vučić.

“Ne mojte da sanjamo snove kako će neko da nam donese pravdu, nije nam je donosio do sad, neće nam je doneti ni ubuduće. Nego, kada će taj koktel koji organizuju u Hagu, Haradinaj i ostali? Da još malo popriča sa njima kako se namučio. Težak je taj let bio od Prištine do Beča i Haga”, kazao je Vučić, prenosi B92.

Komentarišući to što je Haradinaj otišao avionom Bežeta Pacolija, kaže: “Namučio se, možda nije bilo stjuardesa u avionu i to Pacolijevom, kako čujem išao je Pacolijevim avionom. Kaže da je dugo čekao ovaj drugi avion. Teška situacija, namučio se veliki junak”.

Kosovski premijer Ramuš Haradinaj saslušan je danas u Specijalnom sudu u Hagu, u statusu osumnjičenog za zločine počinjene na Kosovu u periodu od 1998. do 2000. Pred odlazak u Hag Haradinaj je podneo ostavku na mesto premijera. On se na saslušanju branio ćutanjem.

1 KOMENTAR

  1. Pazi, pazi lider je ušao u vode proroka. Da mi je znati šta pokušava da postigne ovim glumataranjem? Verovatno da ne razočara ljubitelje parova i zadruga.

Comments are closed.