Belgrade Waterfront je osvojio nagradu The European Property Award u kategoriji “Vebsajt građevinskog projekta”, koja se dodeljuje za najbolje evropske projekte u oblasti nekretnina i maloprodaje. Belgrade Waterfront već treću godinu za redom osvaja ovu važnu međunarodnu nagradu, koja je ovog puta dodeljena na onlajn ceremoniji u Londonu.

“Tokom prethodnih nekoliko godina Belgrade Waterfront je potpuno promenio fizionomiju desne obale Save, načinivši je najatraktivnijim delom prestonice. Ove godine smo, prateći ove promene, redizajnirali naš vebsajt i ponosni smo što su i međunarodni eksperti za nekretnine prepoznali njegovu funkcionalnost, informativnost i savremeni dizajn”, rekao je Nikola Nedeljković, generalni direktor Belgrade Waterfront-a.

Jednostavna navigacija, prečišćen dizajn, dobro osmišljen tok informacija, koncizni tekstovi i podjednako dobro funkcionisanje na svim platformama, neke su od glavnih karakteristika sajta www.belgradewaterfront.com. Interaktivna mapa omogućava kupcima da lako izaberu tip stana koji najviše odgovara njihovim potrebama. Stručni žiri od 80 najeminentnijih međunarodnih stručnjaka iz oblasti nekretnina se prilikom ocenjivanja pristiglih projekata vodio ovim kriterijumima i vebsajtu Belgrade Waterfront-a dodelio prestižnu nagradu sa pet zvezdica, a time i šansu da se takmiči sa najboljim sajtovima drugih projekata širom sveta.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.