“Vašoj pobedi se danas raduje svaki slobodoljubivi čovek”: Medojević već čestitao Trampu na “istorijskoj pobedi”

2
Foto: Profimedia

Lider Pokreta za promjene Nebojša Medojević već je proglasio pobednika na predsedničkim izborima u SAD.

On je kandidatu republikanaca, Donaldu Trampu, čestitao veliku pobedu na izborima u svoje i u ime partije, prenose Vijesti.

“I ako su protiv Vas bili svi veliki mediji, mreže korporacija i NVO, otuđeni delovi obaveštajnih službi i svi vojnici duboke države i neprijatelji američkog naroda, uspeli ste gigantskom borbom za svoj narod i SAD da izvojevate istorijsku pobedu. Vašoj pobedi se danas raduje svaki slobodoljubivi čovek na svetu koji ne želi da bude sluga duboke države i nezajažnjivih predatora krupnog kapitala”, navodi u čestitki Medojević.

Dodao je da je trijumf Trampa, dodatno ohrabrenje “nama iz PzP i DF”…

“Da se i u Crnoj Gori izborimo protiv krakova duboke države koji se kriju iz krupnog tajkunskog kapitala, njihovih medija, parapolitičkih NVO koji i ovde upravo sada pokušavaju da uspostave vladavinu iz sjenke tajnih organizacija, ignorišući političku volju naroda na izborima. Očekujemo da će te uspeti da zaštitite pobedu američkog naroda od prevara, krađa i falsifikata na šta su sluge duboke države uvek spremne”, naveo je Medojević.

2 KOMENTARA

  1. Ja sam prvo bio za Bajdena ali sada vidim šta je po sredi! Englezi su izbrojali 40 miliona glasova za manje od dana a u Nevadi sa glasačima ko u Beogradu neće ni za nedelju dana! Sranota !!

  2. Trampa podrzava svaki normalan i slobodan covek, bez obzira koje je vere, nacije, politickog opredeljenja a ekstremisti bilo koje vere su nepozeljni

Comments are closed.