Vaše srce računa na vas – dopunite Povelju prava srca svojim predlogom

    0

    Svako srce neprestano radi, bez odmora i pauze, kada smo srećni i kada smo tužni, dok smo na poslu, kod kuće ili prijatelja, na treningu, u šetnji, kada smo budni i kada spavamo. Zbog toga što ono stalno radi, a mi često zanemarimo signale koje nam šalje ili koje „prećutkuje“ do trenutka kada je kasno, Mg Mivela nas poziva da svako svom srcu u grudima obezbedi njegova prava – prava zahvaljujući kojima ćemo i mi biti zdraviji, ispunjeniji, srećniji i dugovečniji.

    Pored toga što konzumacija jedne litre obezbeđuje dnevne potrebe od 343mg magnezijuma iz prirodnog izvora, Mg Mivela je u saradnji sa stručnjacima iz oblasti kardiologije, nutricionizma i zdravih životnih navika prva na svetu proglasila Povelju prava srca.

    Do sada proglašenih 9 prava kažu da svako srce ima pravo na prirodu, na kvalitetan san, na život bez duvanskog dima, na smeh, na redovan pregled, na život bez hroničnog stresa, na kvalitetnu hidraciju, fizičku aktivnost, zdravu ishranu i znate li na šta još?

    Na ovo pitanje ne postoji tačan i netačan, već samo vaš odgovor jer vas Mg Mivela poziva da nakon proglašenih devet prava srca, baš vi date predlog desetog. Svoje predloge možete poslati u obliku komentara na instagram i facebook stranici Mg Mivela vode ili direktno upisivanjem predloga na sajtu. Nakon što pristignu predlozi, Mg Mivela će sa timom stručnjaka odabrati pobedničko i proglasiti deseto pravo srca kao najavu i uvod u nove poduhvate koje svako srce koje kuca sa nestrpljenjem iščekuje. Da biste i vi znali o čemu je reč, pratite društvene mreže Mg Mivele i budite deo priče zahvaljujući kojoj će sva naša srca kucati srećnije i dugovečnije.