Početak radne nedelje može biti izazovan, ali uz dobro društvo i odabrane filmove sa FilmBox kanala, svaka obaveza postaje lakša. Iskoristite prolećne večeri da se opustite i uživate u neverovatnom filmskom iskustvu sa svojim najdražima.

Porodična komedija očekuje nas u sredu na kanalu FilmBox Extra sa počektom u 22.50h. U pitanju je film „Čuvar zoološkog vrta“ u kom grupa životinja iz zoo vrta odlučuje da prekrši kodeks ćutanja kako bi pomogla svom simpatičnom čuvaru da pronađe ljubav, a da pritom ne mora da napusti svoj posao kako bi pronašao nešto unosnije. Sigurni smo da ćete uživati!

Iako potpuno drugog žanra, ništa manje zanimljiv neće biti film koji će se u petak emitovati na kanalu FilmBox Premium, a radi se o naslovu „Pad Amerike“. Kada bivšeg marinca optuže za smrtonosni teroristički napad, on mora da pronađe glavnog organizatora zavere. Međutim, uskoro otkriva još smrtonosniju zaveru koja preti celoj naciji, a on će biti primoran da bira između slobode miliona građana i sopstvenog opstanka. Udobno se smestite u 22.10h.

Treći predlog filma za ovu nedelju je drama „Višestruki sarkazmi“. Gabrijel je čovek koji naizgled ima sve: uspešnu profesionalnu karijeru arhitekte, prelepu suprugu Eni i mladu ćerku, Elizabet, ali vremenom shvata da nije srećan. Gabrijel zato odlučuje da napiše predstavu o jadu koji živi svakog dana. Napušta posao, uzima agresivnog agenta da ga predstavlja i počinje da piše. Ubrzo dolazi do razvoda, ali predstava postiže veliki uspeh. Iako mu je život sada drugačiji nego što je bio, Gabrijel je srećniji. Film će biti prikazan u nedelju od 21h na kanalu FilmBox Stars.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, pogledajte i upoznajte se sa uslovima i pravima korišćenja.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.