Vaš stan u Budvi i Baru dostupniji nego ikad

  0
  Kompleks The Old Bakery nalazi se na samo 10 minuta hoda od centra Budve i 15 minuta od Starog grada. Foto: Promo

  Kompanija Novi Volvox pripremila je ekskluzivnu ponudu novih, useljivih stanova po ceni od samo 1.475/m2 u popularnom kompleksu The Old Bakery u Budvi, kao i posebnu ponudu stanova u luksuznom Soho City kompleksu u Baru.

  Izuzetna lokacija The Old Bakery kompleksa u Budvi omogućava mir i odmor, a u isto vreme blizinu svih neophodnih sadržaja.

  Kompleks se nalazi na samo 10 minuta hoda od centra Budve i 15 minuta od Starog grada. Smešten je neposredno uz zelenu oazu brda Dubovica što omogućava strujanje svežeg vazduha i mir od gradske vreve. Uz blizinu zelenog prirodnog ambijenta, Old Bakery stanovi su nedaleko i od javnog parka, a posebna pogodnost je i minimalna udaljenost od topliškog puta i zaobilaznice. Ukoliko želite brz izlazak iz Budve, ovo je idealna lokacija za odlazak do Tivta i Kotora i obližnjih plaža Jaz, Trsteno, Ploče itd.

  Pozicija kompleksa ka jugoistoku, blizina brda Dubovica i putne zaobilaznice omogućavaju mir i odmor, kao i nesmetano kretanje kroz grad bez zadržavanja i saobraćajnih gužvi.

  Najsavremenije metode gradnje i kvalitetni materijali obezbeđuju maksimalan komfor, a stanovi se prodaju sa pripadajućim garažama što je dodatna povoljnost za sve koji žele komfor i bezbrižnost.

  Više informacija o ponudi stanova, kvadraturi, rasporedu prostorija i komforu možete pronaći na www.volvox.me/promo-old-bakery-1 .

  Luksuzni stanovi u Soho City kompleksu, u jednom od najsunčanijih evropskih gradova, Baru, locirani su na samo 250 metara od mora. Idealna pozicija, blizina šetališta uz more čini ovaj kompleks mestom za pravo uživanje. Osim izuzetnog komfora stanova, kvaliteta gradnje i pozicije u samom gradu, dosadašnji kupci posebno su cenili brz i lak izlazak na magistralu kao i blizinu Ade Bojane i ulcinjskih plaža.

  Pogledajte više detalja o stanovima u Soho City kompleksu na: www.volvox.me/nekretnine.

  Ukoliko biste želeli da već ovog proleća uživate u svom stanu na moru, u Budvi ili Baru, možete kontaktirati sa zastupnikom u prodaji ovih nekretnina za tržište Srbije: CBRE d.o.o. – Advisory and Transactions Services, tel. br. +381 60 88 22 002, e-mail: marija.kuzmanovic@cbre.com.

  Naš cilj je da svaki kupac bude zadovoljan i sigurni smo da ćemo se lako dogovoriti o vašoj kupovini.